KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • JAKO
    Kalender Amca
    • 30 Mart 2009
    • 561

Ağustos ayının ilk haftasına kadar yönün yukarı olması gerekiyor. Başarılı olur, olmaz. Ne yapabilirse. toplam 5 hafta. dalgalanmaları hatfa tatillerini çıkaralım, piyasa biraz daha somut olarak şekillenir. Hedef ne feza, ne de 22 bin endeks.
    önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
    otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
    deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
    hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
    hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• okut_val
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2009
      • 1325

Ons geberdi yine... 1590
      Satış gelmeli artık dolar heryerde güçleniyor...
      Yoksa shortcu olaraktan durumumu pek iyi görüyorum
      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• Cobalt
        Katılımcı
        • 25 Kasım 2011
        • 149

vay be 3 hafta önce çöküşü konuşuyorduk. 44.000 endeks diyorduk.

Birde şimdiki havaya bak. Skender duygu dalgaları arasında boğdu bizi.

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

Fludamıyız...?

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ağustos ayının ilk haftasına kadar yönün yukarı olması gerekiyor. Başarılı olur, olmaz. Ne yapabilirse. toplam 5 hafta. dalgalanmaları hatfa tatillerini çıkaralım, piyasa biraz daha somut olarak şekillenir. Hedef ne feza, ne de 22 bin endeks.
          Flumu görüyoruz...Hayır...

Bence açı sorunumuz var...

Olup bitene ; Dibinden değil , şöyle daha geriden bakmaya çalışmak lazım...

Onun için seyir defterinin önemi dahada artıyor...

Seyri seferi ancak öyle kestirebiliyor tecrübeliler...

Tabi her an , herşey olabilir ihtimalinide gözardı etmemeliyiz...
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• hakanbakan
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 155

pala ya biraz garan verdim.. aç kurt gibi saldırdı..) var bu palanın bir bildiği..

Yorum

• okut_val
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2009
              • 1325

Sanki bankalarda ufakların tüm mallarını toplamışlar... 1 kademe satış gelmiyor yaa...
              Böyle kaparsa günü shortları kapayacagım, böylelikle 1 ayda aldıgımı 3 günde vermiş olacagım geri...
              '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• JAKO
                Kalender Amca
                • 30 Mart 2009
                • 561

74 binden kısa pozisyon alınabilir. bir fırsat kaçarsa, kaçan fırsatı değil, gelecek olan fırsatı yakalamaya programlanmak, başarılı alış satışlar için iyi bir yöntemdir.

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

JAKO üstat,
                  bu durumda spotta düzeltme gelir mi, gelirse nereye kadar gelir?...şu an 60.600 lerde...

saygılarımla..
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• JAKO
                    Kalender Amca
                    • 30 Mart 2009
                    • 561

polat55, Düzeltme olarak nitelemek yanlış olur, şu an dalgalanmalardan yararlanılabilir. Dalgalanma diyebiliriz. 1.000 puan yukarıdan düzeltme beklerim.

Yorum

• polat55
                      Tecrübeli
                      • 09 Temmuz 2011
                      • 539

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      polat55, Düzeltme olarak nitelemek yanlış olur, şu an dalgalanmalardan yararlanılabilir. Dalgalanma diyebiliriz. 1.000 puan yukarıdan düzeltme beklerim.
                      Parite başını aşağı çevirdi de, o yüzden endişem üstat..
                      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• JAKO
                        Kalender Amca
                        • 30 Mart 2009
                        • 561

1.000 puan kısa poziyonun şansı, uzun pozisyondan daha yüksek ve bu gün içi hareket için bir öngörüdür. kısa pozisyon açılması için yazdığımız koşul, gerçekleşti. yön yukarı, sadece dalgalanmalardan yararlanma açısından bu değerlendirmeyi yaptım.

Yorum

• JAKO
                          Kalender Amca
                          • 30 Mart 2009
                          • 561

Vob için alıştırma yapıyorum. İşlem yapmam. Hakiki kumar. Hisse senedinde uzun vade beklerim yine param yerine geri döner. Piyasa ile inat olmaz, dediğim dedikçilik olmaz. En iyi ben biliyorum, öngörülerim gerçekleşti, gerçekleşmedi türü gurur da olmaz. pragmatık dşüünmek şart. ana trendi, düzeltmeleri doğru düşünebilmek için temel trend bilgisi gerekli. En temel bilgi, precher'in 34 derslik kitapçığıdır, ms word ortamına aktarımını yaptım, ingilizce bir kaynak, Türkçe'ye çeviririm diyen olursa, gönderirim.

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1922

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Flumu görüyoruz...Hayır...

Bence açı sorunumuz var...

Olup bitene ; Dibinden değil , şöyle daha geriden bakmaya çalışmak lazım...

Onun için seyir defterinin önemi dahada artıyor...

Seyri seferi ancak öyle kestirebiliyor tecrübeliler...

Tabi her an , herşey olabilir ihtimalinide gözardı etmemeliyiz...
                            Nereden bakarsan bak değişmez sevgili dostum..Her seferinde terso olacaksın (sade sen değil sen ben herkes kazanan da 1-2 şansa kazanır külliyen bırakır sonra bi yerde..bi not artışına gelir bi ülke batışına denk gelir biter..özellikle vob da isen ..)
                            Ama şunu iyi biliyorum..Bu ülkenin batmasına zora düşmesine asla izin vermezler..Her durumda arka çıkmak zorundalar..Bu coğrafyada israel in en güvendiği ülkeyiz..Kavgalıymışız falan geçin..
                            Ne zaman zorlansak yardım gelir....

Defalarca test edilmiştir..94 krizi 98 krizi 2001 krizi 2008 krizi..
                            Her seferinde daha güçlenerek 1-2 sene içinde tamamen çıktık..

U10 hisseler..Tepesinden yüzde 50 düştü mü al baba bakma..Yüzde 70 falan düşerse evi barkı sat kademeli alıma geç..

98 krizinde taban taban gittik idi keza 94 de..Bunlar düşüş bile değil aslında da..Neyse..

48000 i kırmaz diye anlaşılmasın bu sözlerim...Herşey olabilir ama panik olmadan satmazsan zarar yazmış sayılmazsın..

Ha memsa aldın..brko aldın efendim gaydırı guppak yatırım ortaklığı aldın..işte o zaman endişelen yüzde 50 düşerse..düşüp 3-4 sene sürünme ihtimali var çünkü..özellikle maliyetin yüksekse yandın..

Yorum

• JAKO
                              Kalender Amca
                              • 30 Mart 2009
                              • 561

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Nereden bakarsan bak değişmez sevgili dostum..Her seferinde terso olacaksın (sade sen değil sen ben herkes kazanan da 1-2 şansa kazanır külliyen bırakır sonra bi yerde..bi not artışına gelir bi ülke batışına denk gelir biter..özellikle vob da isen ..)
                              Ama şunu iyi biliyorum..Bu ülkenin batmasına zora düşmesine asla izin vermezler..Her durumda arka çıkmak zorundalar..Bu coğrafyada israel in en güvendiği ülkeyiz..Kavgalıymışız falan geçin..
                              Ne zaman zorlansak yardım gelir....

Defalarca test edilmiştir..94 krizi 98 krizi 2001 krizi 2008 krizi..
                              Her seferinde daha güçlenerek 1-2 sene içinde tamamen çıktık..

U10 hisseler..Tepesinden yüzde 50 düştü mü al baba bakma..Yüzde 70 falan düşerse evi barkı sat kademeli alıma geç..

98 krizinde taban taban gittik idi keza 94 de..Bunlar düşüş bile değil aslında da..Neyse..

48000 i kırmaz diye anlaşılmasın bu sözlerim...Herşey olabilir ama panik olmadan satmazsan zarar yazmış sayılmazsın..

Ha memsa aldın..brko aldın efendim gaydırı guppak yatırım ortaklığı aldın..işte o zaman endişelen yüzde 50 düşerse..düşüp 3-4 sene sürünme ihtimali var çünkü..özellikle maliyetin yüksekse yandın..
                              Yanlşı düşünüyorsunuz.
                              Türkiye'nin borç yapısını, 94 krizinden önce ve sonra olarak okuyunuz.
                              Güçlenerek çıkmak o mudur?
                              Her krizden sonra biraz daha battık.
                              Son krizde, sakıp sabancı, "bu da geçer, ama deler de geçer" demişti.
                              Güçlenerek çıkmak bu mudur?
                              Bir kriz daha çıkarsa, ki, çıkacak.. güçlenerek değil, sağ çıkmamız mümkün mü, değil mi onu düşünmemiz gereken bir aşamadayız.
                              Merkez Banksı bilançosu okumayı denememiz lazım, ibre ve gösterge panosu orası.

Yorum

• JAKO
                                Kalender Amca
                                • 30 Mart 2009
                                • 561

Srateji ne olmalı?
                                Bir ay yükseliş yönünde pozisyon alınabilir.
                                Kazasız, belasız çıkmak için de, ağustos ayının ilk haftası iyi zamandır.
                                sonra, bir ay tatile çıkmak, akıl, ruh ve bedensel sağlığa iyi gelir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information