okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
artırsın arttırsın...o azalt derken ben longluyordum...benim cebimde bir cuval para o donsuz geziyor....ha ha haokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJP Morgan Türkiye için tavsiyesini nötrden ağırlığını artıra çıkardı.
Yorum
-
Üst üste.....?okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJP Morgan Türkiye için tavsiyesini nötrden ağırlığını artıra çıkardı.* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
bu günki kapanış cok önemli....72000 nin sahte olduguna oynuyorum....daha netleşen bir durum yok...zorlayacagım mümkün oldugunca....haklı cıkarsam büyük para var....yanlışsa bir şekilde pacayı kurtarmaya bakacagım....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi... shortlar kısa vadeli vur kaç için mi?
Yoksa kuzu abi ile aynı safda vurgun için mi?
Yorum
-
kuzu'nun dediği gibi derin bir dalış olacaksa, bu şekil bir tramplen zıplaması yapması gerekirdi herhalde.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi... shortlar kısa vadeli vur kaç için mi?
Yoksa kuzu abi ile aynı safda vurgun için mi?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
pit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan abi, sen tatile çıkmıyor musun?
kanepede yatmakla tatil olmazzzzzz
1temmuz ver elini side clup alibey

malak gibi kumlarda yatmaya aquaparkta kaymaya
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
Yorum