.....................
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster81075 tenha gibiydi... yazıldım, yatıyom orda
ağustos vade defteri kapadık artık...
ekim vade 81075 de alastamisin pega takip edemedim ?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
takip etmemiş halin buysa, iyi vallaparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekim vade 81075 de alastamisin pega takip edemedim ?
aynen abi... emme 81025 e çektim emri
hoş 86 hedefli falan long açmıyacaz... bilirsin kaptı kaçtı bizim iş
Yorum
-
Ekim vadede duzeltme gelmeli yada bu pustlar indileri kontrollü soğutup kaldırmakmı isteyecekler yan kağıtlarda teknik hazırlanmıs hareketlere hazırlanıyorlar iş ve iş yatırım takas arttırıyo yan kağıtlardaoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
Ekim vadede duzeltme gelmeli yada bu pustlar indileri kontrollü soğutup kaldırmakmı isteyecekler yan kağıtlarda teknik hazırlanmıs hareketlere hazırlanıyorlar iş ve iş yatırım takas arttırıyo yan kağıtlardaoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
OLUM yanlış yere pusuya yatmışız... niye demiyosunuz la.... k24

125 e yatacaamıştık... ALLAH kahretsin
gitti zabah zabah 200 pivan...
81100 altında seyir olursa, grafikte görüldüğü gibi 80500 hedefe girer...
pezevengin daxi si... 15 puan salınsan ne vardı... hemen topladı yukarı
Yorum
-
Yabancıya gitmedi pega ben aldım onlarıPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOLUM yanlış yere pusuya yatmışız... niye demiyosunuz la.... k24
125 e yatacaamıştık... ALLAH kahretsin
gitti zabah zabah 200 pivan...
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ee namıssız... bizede desene... yazsana zamanında burayathebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYabancıya gitmedi pega ben aldım onları
herşeyi devletten beklemeyin... eccükte siz yardım edin devlete la
anca oturuyosunuz aşşada..
350 den flatledin mi bari ?
Yorum
-
Yav pegam işler yoğun bu ara yazamıyom kusura kalmaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteree namıssız... bizede desene... yazsana zamanında buraya
herşeyi devletten beklemeyin... eccükte siz yardım edin devlete la
anca oturuyosunuz aşşada..
350 den flatledin mi bari ?
325 den verdim. Ama sürekli al ver yapıyorum. Sen gibi daha yerim ısınmadan zengin kalkışı yapıyorum
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
efferim efferim...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYav pegam işler yoğun bu ara yazamıyom kusura kalma
325 den verdim. Ama sürekli al ver yapıyorum. Sen gibi daha yerim ısınmadan zengin kalkışı yapıyorum
Yorum
-
günaydın ağalar.....
sabah 500 den şortları kapadım... 600 den lönkledim... 850den fileto...
81400 den şorte....
yukarı kopma ihtimali yok değil olabülüüüüü... 85k 90k yada daha yukarısı mümkün...
ama göstergelerin çogu ve dalga analizi aşşağı diyor...
dolayısı ile ekim vadede 1/4 şorttt taşımıayı planlıyorum..
bol kazançlar..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Bende 500'den girdim şort bakalım nolcak ...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster450... 3-4 sefer alışa geldi 475 yakmadı hemi
koparmayamı oynuyoki ? habermi gelecek ki
475 şort
Yorum
-
aslında 425 üstünde kaldıkça şort olmamak lazım yaliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende 500'den girdim şort bakalım nolcak ...
güçlü duruyor yine, salmıyor...
425 altına gelmedikçe 625 in garantisi var..
az duramda, bu şort para yazmayacak gibi... lönk kovalayam bari
Yorum
Yorum