arkadaşlar şu görüntüye göre önümüzdeki vadenin ücüncü gününe kadar bu endekste poz acmak son derece risklidir....bugüne gelirsek....dün şortlanmazdı ,bugünde longlanmaz....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eğer kısa vade de yukarı gideceklerse... vadeyi falan yukardan kapatma hesapları yapıyorlarsa
saat 11 e kadar süreleri var
o saate kadar 81 üstüne geçip... biraz yukarlarından kapanış yapmaları lazım...100-200 olabilir
bunu yapamazlarsa 60 lık, 120 liklerin verdiği SAT lar TEYİTLENECEK...
ve aşşa oynuyorlar dimek ki... diyeceğiz
Yorum
-
poz kapatmalara göre inip çıkıyor
diyelimki biri 5000 şort mu kapatacak... diğer vadeye yukarlara yazıyo şortları
bu vadeyide alarak kaldırıyo... bunları kapatıyo, öteki vade dekileride alanlar açıyor
sonra long kapatacak adama geliyo sıra
oda aşşa doğru yazıyo diğer vadede alışları... buna kösüyo, ötekiler geliyo
falan
ama her nekadar böyle olsada... biri kalkıp 20.000 poz kapatacakta olsa dahi
çizgileri, tekniği bozamazlar..
çizgiler çerçevesinde yaparlar ne yapacaklarsa
Yorum
-
yurtdışında EKSTREM bir gelişme olmayacaksa...
SPOT a hiç bakmayın
İŞC yi 40 a kadar bastı milyon milyon.... geri alıyor milyon milyon...
orta sahada top çeviriyorlar yabancılar... gol atmaya gitmiyorlar, bunlara gol atacak kimsede piyasada yokPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu spotun takaslarına da baktım... cumada geldi
yerli-yabancı olarak hiçbir değişim yok
kayda değer gördüğüm
1. halkb ta
CİTİ-TEB... 2 milyon lot almışlar... 1,5 u DÖÇE den, 500 ü garantiden
2. akkız da
citi..4, hsbc 2 milyon satmış, fakat alan yine yabancı 5 milyonunu döçe, 1 milyonunu teb karşılamış
yanlız bu AKKIZ a DÖÇE nin ilgisi beni şaşırtıyor
yoksa AKKIZ da çok yol var, gönderimi okudu bu almanlarda... o yüzden mi alıyorlarki
tü yol gösterdik gavura... ben dimesem bilemezdi o sıırlar... hehehehe
o alıyo, bu veriyo...
Yorum
-
81600 bugünün pivotu.ekim vade için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haydi ABBAS... vakit tamam... akşam diyordun... işte oldu akşamPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereğer kısa vade de yukarı gideceklerse... vadeyi falan yukardan kapatma hesapları yapıyorlarsa
saat 11 e kadar süreleri var
o saate kadar 81 üstüne geçip... biraz yukarlarından kapanış yapmaları lazım...100-200 olabilir
bunu yapamazlarsa 60 lık, 120 liklerin verdiği SAT lar TEYİTLENECEK...
ve aşşa oynuyorlar dimek ki... diyeceğiz
başla varyetelere...
AŞŞA doğru dimedim lan... yukarı doğru yapacan
yanlış tarafa gidiyon...
mal ya, zır mal la... lafı neresinden anladı
TEB den çalışan dostlarımız varsa, bi arayın da uyarın... makinaları bozulmuş, bi baktırsınlar...
MANUEL e geçsinler
olmuyorsa
Yorum
-
dün teb iki vadede toplam 100 kusur bin trade yapmış.. ama bu pastada yok. bunlar poz taşımazsa piyasa masadan kalkmalarına müsade etmeyebilir.. iş yatırım da bunun itneliğine böyle birden bire bir günde 150k işlem yapıp adamları sıkıştırıyor olabilir.
teb yatırım bizim hedefim 67k 69k diyordu televizyon programında.. 64k olduğu zamanda heyecanımızı kaybettik diyordu bir iki ay önce.
Yorum
-
Düz mantık..
yeni hükümet gelmeden para basmamaları lazım. Basacaklarsa bile ki elleri mahkum olmasa bunlar bu kadar almazlar.. seçimden sonra olması lazım..
Bir iki gün önce bernankenin cumhuriyetçi lideri ile mektuplaştığı mı yazışıtığı mı ne haberleri çıkıyordu.. Adamların seçilme olasılığına karşıdır belki de. Veya seçim öncesi birşeyler yapacaklarsa her iki tarafın da gönül rızasını almak için...
Diğer bir düz mantık...
demoktratlar savaşamaz. Dolayısı ile suriyeye irana vs giremez. savaş ihtimali varsa cumhuriyetçiler seçilir..
Yorum
-
bu biraz güzel oldu şimdilik...
zaten ellerinde olan diğer üçünü, aşşa yukarı sallayıpPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu spotun takaslarına da baktım... cumada geldi
kayda değer gördüğüm
1. halkb ta
CİTİ-TEB... 2 milyon lot almışlar... 1,5 u DÖÇE den, 500 ü garantiden
HALK ta alıma devam ediyorlar sankim...
batırım tavsiyesi değildir
Yorum
-
EKAYA ABİ...
tahvil diyordunya...
şuan tahvilde durum biraz iyiye dönüyor gibi...
alda olan günlük macd kafayı aşşa çevirdi, kırmızılandı... iyi
ve önemlisi (görebiliyosan işaretlediğim dikdörtgene dikkat et )

bir önceki haftaki yukarı kapatan bar ile, macd hafif yukarı dönmüştüya...
bu hafta açılış rakamı 7,74 altındaki seyir ile o macd hafif aşşa döndü görüyon deel mi ?
şimdi 7,50 lere doğru bi düşüş gelirde orada kalırsa
buralarda 4 haftadır süren DİP çalışmasını, iç edip...
aşşa doğru kendilerine yeni bir marj aralığı yapmaları... az buz ihtimal değil
emme
7,74 üzerine atarda, yukarı yaparsa.... macd yukarı çeviri kafayı ve dip çalışması devam eder...
orta vade de senin yukarı ihtimal guvvatlanır...
Yorum
Yorum