flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o zaman so... ülkesi yerine so... hükümeti yazıcak. sizin dediğinizi kastediyorsa düzeltip özür dilemeli.Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
-
Anladık da! artık kabak tadı vermeye başladı.. hadi sinirlendin, hadi zarar ettin, kafan bozuk.. bir iki salladın... herkes anlayış gösterir... ama yani, bunun da bir sınırı olmalı değil mi... Sn. Pega, rica ederim bu işi biraz tadında yapalım... yoksa biri der ülkeye ettin, yarın başka yere gider edilen laflar falan filan.. tatsızlık çıkar durduk yere.. dilin kemiği yok derler, doğrudur.. yani en tehlikeli şey, insana zarar veren... çıktı mı ağızdan dönüşü yok... onun içün, biraz daha dikkat derim... hürmetler cümleten.. hayırlı kazançlar...
Yorum
-
Şahsen küfürsüz bir topiği ya da mümkün olduğunca az küfür olan bir topiği tercih ederim bende. Kötü niyetli edilmediği gerçek de yine de dikkat işte.
zaten sokakta, televizyonda, her tarafta insanlar yeterince küfür ediyor, biz topiğimizi temiz tutalım bence.
herkese bol kazançlar...
Yorum
-
sevgili dostumtrader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasaya olan küfürlerinize bir nebze tahammül ediyoruz ama güzelim vatanımıza küfürü babam etse tepki gösteririm. "lütfen" en azından değerlerimize küfür etmeyin. çok ayıp oluyor
avatarımdan, eski yazılarımdan, görüşümden... yola çıkarsanız
bu vatanı, bu toprağı, bu ülkeyi, bu AZİZ TÜRK MİLLETİNİ ve, bu cumhuriyeti, BU ATATÜRK ü
benden çok seven ve savunan bulamazsınız...
orada KİNAYE ile bişeyler kastetmeye çalıştım
kimse benim bu ÜLKEYE o şekilde sövmeyeceğimi bilir
teslim edilen elin, bu vatana yaptıkları ne kadar ki, bu kadar sinirlenip, böyle bir cümle sarfedecek derecede olduğunu siz düşünün artık
Yorum
-
BİLİYORUM PEGA.... ama az yavaş bayanlar da var...kontrolü bırakma ve cok sık olmassa sorun olmaz....konu kapansında piyasaya bakalım....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostum
bu vatanı, bu toprağı, bu ülkeyi, bu AZİZ TÜRK MİLLETİNİ ve, bu cumhuriyeti, BU ATATÜRK ü
teslim edilen elin, bu vatana yaptıkları ne kadar ki, bu kadar sinirlenip, böyle bir cümle sarfedecek derecede olduğunu siz düşünün artık
Yorum
-
şimdi, bu arkadaş söyledi diye değil... kendisinin nasıl biri olduğunu öğrendiksermur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Pegasus küfürleriniz artık rahatsızlık verici boyuta ulaşmaya başladı.
manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana dünya küfür yazdı daPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden SÖZ, gereğini yapmak, boynumun borcu....fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnladık da! artık kabak tadı vermeye başladı..bazen çok aşırıya kaçtığımın bende farkındayım dostlar...Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞahsen küfürsüz bir topiği ya da mümkün olduğunca az küfür olan bir topiği tercih ederim bende.
hepinizden tüm kalbimle ÖZÜR DİLERİM
biraz daha dikkatli olmaya gayret edeceğim....
ama
gayretlerim netice vermez, beceremezsem...
foruma zarar, sizlere de rahatsızlık vermemek için...
sonlandırırız gönderilerimizi el-mecbur
Yorum
-
eski yazılarınızı bilmiyorum. ama madem bu kadar vatanperversiniz bu konuya en çok sizin dikkat etmeniz gerekir. sanki o yazıyı yazan bir vatansever değilde bölücü militan gibi algıladım. 2023 de ülkeyi böldünüz hatta yok ettiniz, ülkeye soktunuz vs. vs.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostum
siz bunları diyebiliyorsanız, gerçek bölücüler ellerini ovuşturmaya başlamıştır. ülke sevgisinde fanaztimiz ve bizlere yaptırılmak/düşündürülmek istenenden ziyade akıllıca ve strateji ile düşünülmesi gerektiği fikrindeyim.
en nihayetinde burasının borsa topiği olduğunu, ortak paydamızın borsa olduğunu,siyasi farklı düşünceler olabileceğini siyasi yazışmaların sonu olmadığını düşünerek seansa dönelim diyorum.
herkese bol kazançlar diliyorumBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
Sevgili PEGA'm, kardeşim Abi'm
Kişiliğine ve yazılarına çok değer veririm. cancağızım biraz yazılarını yumşatsan on numero olacak
Topicte bayanlar var belkide delikanlılığa yeni girmiş gençler var
Senin gibi üstün zekalıların yazılarına dikkat etmesi lazım
Sevgi saygılarımla
Yorum
-
gelelim işimize

şimdi sevgili dostlar...
borsamız 3 aydır mav 5, (5 gho, beyaz çizgi ) üstünde seyir göstererek... güçlü bir yukarı trend sergiledi
şuan mav5 80200 de
bunun altına kayması, yukarı trendin GÜÇ KAYBETTİĞİNİN göstergesidir
ve ilk etapta 78,5 daki mav10 u hedefleyeceğimizin işaretidir
bu 80200 ve açılış rakamı 80450 üzerinde kalınması ise... yukarı yönde şimdilik sıkıntı olmadığının habercisidir
Yorum
-
benmi böldüm ?trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2023 de ülkeyi böldünüz hatta yok ettiniz, ülkeye soktunuz vs. vs.
zaten bölecekler...
BDP haricinde, bu mecliste en az 60 tane bölücü vekil var...
o diyarbakır vekili var... ne, bişey ARSLAN... abdullah mı ne... teröristin önde gideni, araştırın
siz sandıkta oyları basarken düşüneceediniz onu....
gidin bölücülere oyları atın, atın.... sonra ben bunu yazınca PEGA BÖLÜCÜ....
YOK öyle yağma
ilk icraatları
askerin, polisin yetkilerini tırpanlayıp...
KANSIZ, BÖLÜCÜ ***lerin, daha rahat ve serbest hareket etmelerini sağlamaktı
10 sene sonra gelinen durumu görüyoruz
adam 1000 kişi ile ŞEMDİNLİ yi ablukaya alacak nerdeyse
bunu yazan PEGA ya değil, sağlayanlara... de ne diyeceksen
Yorum
-
eksperim reverse mi olalim hemen ? en son bunu 80200 de long goruyorum dediginde biz shorttuk ve 81500 e kadar gitmisti hatirlatmak istedim ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasayı uzun zamandır ilk kez şortcuyu sever ve kollar görüyorum....beni beklemiş herhal....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
taam abi.... farkındayım... aha yazdıkyaFIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili PEGA'm, kardeşim Abi'm
Kişiliğine ve yazılarına çok değer veririm. cancağızım biraz yazılarını yumşatsan on numero olacak
Topicte bayanlar var belkide delikanlılığa yeni girmiş gençler var
Senin gibi üstün zekalıların yazılarına dikkat etmesi lazım
Sevgi saygılarımla
özeyip ele güne irezil etme da bizi...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbazen çok aşırıya kaçtığımın bende farkındayım dostlar...
hepinizden tüm kalbimle ÖZÜR DİLERİM
Yorum
-
80200 ün altı yanmadan reverse olunmaz abiparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim reverse mi olalim hemen ? en son bunu 80200 de long goruyorum dediginde biz shorttuk ve 81500 e kadar gitmisti hatirlatmak istedim ;)
bi dur hele toparlamaya çalışıyoz
Yorum
Yorum