hareketli istop 80125 oldu.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
uykum geldi yaf söleyin palaya ekşin başlatsın.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hah ...sokuşturmalar ögleden sonra ayyuka cıkar....hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer köyde dün loruhlano üstadın böyle bir yorumunu okudum.. paylaşmak istedim..
Japonyanın en büyük kredi derecelendirme kuruluşunun ilk defa Türkiyeye kredi notu vereceği ve bu notun yatırım yapılabilir ülke notu şeklinde olabileceğine dair spekülasyonlar başladı, Fitch'in de bu durum üzerine bugünkü açıklamayı yapma ihtiyacını hissettiği konuşuluyor..
Yorum
-
seyirci kabininde filoto izliyom.hehe.karışık durumlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
daha dur pega ortada bir numara yok...mac ortada ...zaman ilerlemiyor....dedigim gibi ısrarla yazıyorum acil medyada, uydurukta olsa birini konuşturtması lazım....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha ötmüyo.... geçti cızıktısı
eksper abi... ALLAH senden bi değil, bin kere RAZI OLSUN
sende biliyosun ki, zaten yazdında... sen olmayaydın ben o pozu 50 kere kapattıydım şimdiye
Yorum
-
ben palayı tanıyorsam abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunaldım....cok baskı var .....yetiş yaresul allah....
ben inmeden gitmez... ben inemde sizleri kurtaram bari... baskı kalksın ortadan
sonra kardan bana virirsiniz... 3-5 gönlünüzden ne koparsa
Yorum

cızık cızık ötüyo
Yorum