Avrupa Merkez Bankası'nın İspanya tahvili aldığı haberleri piyasalarda konuşuluyor. Piyasaların yukarı hareketinde de bu alımların etkisi olduğu belirtilmekte.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu cocuk okuyacak gibi....
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
benim bildiğim kuzu 4 kademe vuruş yapar sadece
sonra çalı dibi... bir postunda da tüm vuruşları yapınca yine de 10000 puan terse gidecek kadar marjin paran olmalı demişti sanırım... tam hatırlamıyorum orayı, öyle bir durum çıkmadığı için şimdiye kadar"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
Yatirdimi kolay birakmaz....
ben bu ispanyadan bi poh anlamadim...GARAN in yuzde 25 i bunnarda...ve banka batik....garani okutmasi lazim....okutmuyor...
yunan batik...bizdeki bankayi kuran kursuna gondermesi lazim....gondermiyor....
ula bu ne bicim ikim is.....batik deyyuzlar bizi batiriyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ahanda verdigim rakkama geldi....71 500....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
4 cu partiyide bastim....bunun ustu....kol kestirir...duzeltmede....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
1 hafta tatildeyken long olan algım bugün işe başlayınca şort oluverdi....
70,600 ortalama ile şortta kaldık 1000 puanı taktılar walla anlamadım bile....
Yarın ola hayırola bakalım kolmu kesicez yoksa...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum