80700 altı özellikle de saatlik kapanış shortu rahatlatır... Henüz kararsız bölgedeyiz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
VOB30,aps,apsd, usdtry ve tahvil 5 dk.lık grafikte görünümüMeşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Pega varken ne gerek var lugata filanmuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana acilen küfür lügatı lazım. hayal gücümü zorluyorum an itibari ile.
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana acilen küfür lügatı lazım. hayal gücümü zorluyorum an itibari ile.sen flat misin.... işin güçün yokmu aslanım senin böyün....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPega varken ne gerek var lugata filan

şu yeter şimdilik muratım sanaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen bunla antreman yapadur, ağzın alışssın evela
yakışırsa ağzına, yenilerini gönderrim
Yorum
-
Aynen abi bu hafta işlem yapmıcam diye söz verdim kendime hatta kendime inanmadığım için bugün teminatıda cektim...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen flat misin.... işin güçün yokmu aslanım senin böyün....
tırıvırı kagıtlarla ugrasıyorum sabah tavan yapmıştı bi kagıdım şimdi bastı ********in oglu...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
belli anasını satıyım...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen abi
oran burana denk, gıçın trompet çalıyo
saracak adam arıyogn
Yorum

Yorum