Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
günaydın hadi beyler 09.45 e kadar birer hisse seçin bir hafta yarışalım
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Usta kemre sektörü derken mesela bende o sektorde GUBRF de konuşlandım. Burda kastın sadece sendeki kağıt değil di mi tüm sektörden bahsediyoruz.
Bu arada bi konu hakkında bilgi vermek isterim. Ben RİZELİYİM. Kemre olarak bildiğini kelimenin gerçeği KEBRE dir hatta tam olarak burda boğazdan çıkan sesi belirtemesemde ÇEBRE diye ifade edilir. Birgün bizim memlekete yolunuz düşerse orjinal halini orda duyarsınız
potansiyeli en yüksek senetlerden biri olarak bu senedi not ettiğimi hatırlıyorum.
öteki gübreler yüz iki yüz liralarda bu on lira, sermayesinin misli kar etmekse,bu da ediyor.
tarım ürünleri ve toprak para etmiyor ama gübre nedendir, çok para ediyor, yok satıyor.
evet, gubrf da temel ve teknik olarak iyi görünüyor. benim önceliğim bagfas, sebebi, kıt senet sayısı.. bedelli bölünecek olması, bir yılda sermayesini yaklaşık otuz kere amorti etmesi..
potansiyeli en yüksek senetlerden biri olarak bu senedi not ettiğimi hatırlıyorum.
öteki gübreler yüz iki yüz liralarda bu on lira, sermayesinin misli kar etmekse,bu da ediyor.
tarım ürünleri ve toprak para etmiyor ama gübre nedendir, çok para ediyor, yok satıyor.
evet, gubrf da temel ve teknik olarak iyi görünüyor. benim önceliğim bagfas, sebebi, kıt senet sayısı.. bedelli bölünecek olması, bir yılda sermayesini yaklaşık otuz kere amorti etmesi..
JAKO üstat,
GUBRF hedefi kaç olarak değerlendiriyorsunuz?
saygılarımla.
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Ay başında 100 milyar euroluk banka destek paketinin gündeme gelmesi sonrasında İspanyol hükümetinden bankaların 60-80 milyar euroya ihtiyaç duyabileceği açıklanmıştı.
Aradan geçen iki haftada rakam 150 milyar euroya çıktı.
bedelsiz potansiyeli yüzde binden fazla olan senetler, bedelsiz potansiyeli olan senetler olarak dikkate alınabilir senetlerir.
gubrfab bu özellilte.
birinci olumlu kriteri bu.
ikinci olarak, bu see sonunda yıllık karı 400 milyon lira olabilir, bu hız buna tekabül ediyor.
80 milyno ödenmiş sermayeyi bir yılda beş kere çıkartıyor, yirmi yılda yüz kere çıkartıyor.
olması gereken fiyat olarak 100 liraya kadar bir potansiyele yürüyor görümününde.
şimdiki fiyat 12,65 lira. yüksek potansiyel gösteriyor.
makro ekonomik koşullar, bu sektörü , sektörel olarak da destekliyor. sektöründeki şirketler, lbagfas ve eggub de karnesi olumlu şirketler.
“Parlamento uzlaşsın. Toplumu Öcalan’ın ev hapsine hazırlayın”
Leyla Zana’nın yeniden masaya sürdüğü PKK talepleri, İshak Alaton tarafından 7 Nisan 2011’de gündeme taşınmıştı. Bilgi Üniversitesi’ndeki “Barışı Kurmak Girişimi” adlı konferansa Zana ile birlikte katılan Alaton şunları söyledi:
- Irak’taki Kürt topraklarında federal bir Kürt devleti kuruldu. Bugün yapacağımız hareket, Güneydoğu’daki etkilerine bakmak olmalıdır.
- Tek başına hükümet iradesiyle değil, ulusal uzlaşmayla Öcalan’ın durumu netleştirilsin. Kürtleri teskin edecekse Öcalan ev hapsi konumuna da geçirilebilir.
- Parlamentonun toplumu bu fikre hazırlayacak, toplumsal zemini hazırlaması gerekiyor. Bu, toplumsal bir hazırlık icap ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti’ne bölünme tehdidiyle özerklik dayatıyorlar... Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana’dan, “ölümü gösterip sıtmaya razı etme” taktiği: Birleşik Kürdistan’dan vazgeçtik. Öcalan’a ev hapsi, Kürtlüğe anayasal güvence talep ediyoruz...
Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nce “terör örgütü üyeliği”nden 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, üniter yapıyı dinamitleyecek “özerklik” için “bölücü” taleplerini sıraladı, tek muhatap olarak bölücü terör örgütü PKK’yı adres gösterdi.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
BRENT, son durak, kara toprak mı? 90 bin mümkün mü, kurtarır mı, sermayesi 80 bin mi? BRENT sadece çöküyor, ve borsalar çok fazla etkilenmiyorlar, yükselişinden etkilenirler.
İkili tepe formasyonu var ve hedefi 80 dolar. %20 daha düşüş mü eder/
İkili tepe tarafından bakınca bu, trend bitti.... ve düzeltmesini yaşıyor tarafından bakacak olursak da, 73 dolar geri alma hedefi var.
Borsa endekslerine etkisi açısından BRENT önemli. Ve, öyle görülüyor ki, %20 - 25 geri alma potansiyeli var. Garantisi yok.
Çökecek, her şey çökecek değil, trend hedefleri bunlar.
Bu, ihtimaldir. Senaryo değil, trend düzeltme ihtimalidir. Borsalara etkisi, ihtimal ve senaryo olarak değerlendirilebilir.
Biraz sonra da ona bakmaya çalışalım.
Yorum