KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • JAKO
    Kalender Amca
    • 30 Mart 2009
    • 561

Formasyon, şablon demektir. Biz niye formasyon diyoruz, şablon diyelim.
    Yükselen üçgen şablonunda, tercih önceliği ne olmalı?
    Üçlü tepe olmalı, eğer yükselen üçgen şablonu içinde üçlü tepe şablonu varsa.. afyon kaymağı, kars balı.
    Tek tek bakmak şart, program ne bulacak, sadece işinizi kolaylaştırır, o kadar.

Yükselen üçgen formasyonu taraması sonucu da budur.
    önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
    otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
    deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
    hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
    hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• repalize
      Aktif
      • 05 Aralık 2011
      • 311

yarın ve ertesi günle ilgili senaryo nedir sayın kuzu...

yunanlı herif alaman karısı formasyonu nasıl sonuçlanır..

saygılar

Rabbim Bu gece yüzü suyu hürmetine Tüm İnananların günahlarını bağışlar İnşallah

Yorum

• JAKO
        Kalender Amca
        • 30 Mart 2009
        • 561

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        jako dayı,dogusan ı yazmıştın geçenlerde,ben de atladım geri geldi her zamanki gibi,zamanlama hatası yaptık,biraz yükseldi verdim,beklesek iyi kazandıracakktı:(biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha çok dua alırsınız,şifreli gibi çözemiyorum kusura bakmayın
        kafesteki beyaz fareye dikkat edin, kıpırtısız durur, durabildiği kadar durur, ve ölümüne susadığı an hareket eder.Hareket ettiği an da, termal görme sistemine sahip sürüngen tarafından ham yapılır.
        Ben dipte, "ahanda kuyu, bak kuyu " dedirtip kuyuya baktırırken fezaya uçuran senetlere bakarım, prensip olarak. Hareket başlamadan, filim gösterime girmeden, koltuğuma otururum.
        seçimimi temel analize göre, alım satım zamanlarını teknik analize göre yaparım.
        kemre sektöründe yerimi alma nedenim, kemrecinin yıllık karının ödenmiş sermayesinin 29 misli olması.
        önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
        otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
        deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
        hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
        hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

Tek golle , büyük başarı...

Bu hafta yunanlıların tek golle turu atlaması gibi....Yani maçı kazanmanında , ötesinde bir sonuç...

Biz de tekgollük bir fırsat la, bu haftayı bir atlatsak ne kadar güzel olur...;)

Sonuçda riskdeyiz...Hakkediyoruz sanırım...

Ya NASİP diyelim...
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• repalize
            Aktif
            • 05 Aralık 2011
            • 311

kuzu baba basbabakn dahil kuzu hasreti bitsin diyoruz bitsin bu sila diyoruz memleket cok gozel her yeri cennet gelsene buraya yaz geldiya sen gel ya eyi bir haber gonder

Yorum

• mancurya
              Çalışkan
              • 01 Haziran 2012
              • 519

Babalar günü...Baba dediğimiz yorumcularımıza....Jako ,kuzu ,vs..vs..

repalize Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kuzu baba basbabakn dahil kuzu hasreti bitsin diyoruz bitsin bu sila diyoruz memleket cok gozel her yeri cennet gelsene buraya yaz geldiya sen gel ya eyi bir haber gonder
              '' Kuzu baba'' Dedinizde...............

Dünya babalar günüymüş....

Babamız olmadığın için .....

Burdaki yorumcu babalarımızı, büyüklerimizi...

Herşeyin hayırlısını temenni ediyoruz....

Yorum

• azina
                Katılımcı
                • 17 Ağustos 2011
                • 196

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kafesteki beyaz fareye dikkat edin, kıpırtısız durur, durabildiği kadar durur, ve ölümüne susadığı an hareket eder.Hareket ettiği an da, termal görme sistemine sahip sürüngen tarafından ham yapılır.
                Ben dipte, "ahanda kuyu, bak kuyu " dedirtip kuyuya baktırırken fezaya uçuran senetlere bakarım, prensip olarak. Hareket başlamadan, filim gösterime girmeden, koltuğuma otururum.
                seçimimi temel analize göre, alım satım zamanlarını teknik analize göre yaparım.
                kemre sektöründe yerimi alma nedenim, kemrecinin yıllık karının ödenmiş sermayesinin 29 misli olması.
                Usta kemre sektörü derken mesela bende o sektorde GUBRF de konuşlandım. Burda kastın sadece sendeki kağıt değil di mi tüm sektörden bahsediyoruz.

Bu arada bi konu hakkında bilgi vermek isterim. Ben RİZELİYİM. Kemre olarak bildiğini kelimenin gerçeği KEBRE dir hatta tam olarak burda boğazdan çıkan sesi belirtemesemde ÇEBRE diye ifade edilir. Birgün bizim memlekete yolunuz düşerse orjinal halini orda duyarsınız
                ...::[AZİNA]::...

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

Babo abi ve JAKO üstat,

çıkış olması ve KUZU şenliği olması durumunda GARAN hedefini verebilir misiniz?

saygılarımla...

Not: Babo abi, Altın vuruş 1 topiğini açtığınızda, bir küçük yatırımcı olarak endeksin daha da düşeceğini düşünüyordum..(şu meşhur 5. dalga geliyor korkuları amerikadaki taksicilerin bile dilindeydi)sonrası malum...GARAN sizin de belirttiğiniz gibi 1,7 lerden 9 lara geldi...Gönlüm bu kez de kuzu üstattan yana, daha fazla düşsün de alayım hesabındayım...bu durumda iyi bir ters indikatör olabilirim galiba
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• mancurya
                    Çalışkan
                    • 01 Haziran 2012
                    • 519

sEÇİM SONUÇLARI BELLİMİ......?

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

sanırım değil

"the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• adalı
                        Yeni üye
                        • 02 Ağustos 2011
                        • 1

mutlaka biliyorsunuz,yine de hatırlatayım:sözkonusu karlılık ise f/k daha net bir tablo ortaya koyar.örneğin:hisse fiyatı 165 tl kar sermayenin 29 katı;diğer hisse fiyatı 16.5 tl kar sermayenin 3 katı,sadece karlılığa odaklanırsak hangisi daha ucuz?

Yorum

• TALEBE
                          A-YI
                          • 24 Ekim 2010
                          • 1221

azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Usta kemre sektörü derken mesela bende o sektorde GUBRF de konuşlandım. Burda kastın sadece sendeki kağıt değil di mi tüm sektörden bahsediyoruz.

Bu arada bi konu hakkında bilgi vermek isterim. Ben RİZELİYİM. Kemre olarak bildiğini kelimenin gerçeği KEBRE dir hatta tam olarak burda boğazdan çıkan sesi belirtemesemde ÇEBRE diye ifade edilir. Birgün bizim memlekete yolunuz düşerse orjinal halini orda duyarsınız
                          Sn. AZİNA

Gübre Fabrikalarında pozisyon aldığınızı yazmışsınız.
                          a- Şirketin İran'daki yatırımlarıyla ilgili ABD ambargosuna takılan bir durum var mı..?
                          b- Şirketi bugünkü performasına getiren genel müdür geçtiğimiz aylarda istifa etti. Sebepleri hakkında bir bilginiz var mı?
                          c- Petrol fiyatlarının düşüşü gübre fabrikalarının bilançolarına nasıl tesir eder?

Not: Sorularımı şirket hakkında olumlu ya da olumsuz bir yaklaşımın işareti olarak düşünmeyiniz.

Saygılarımla
                          talebe A-YI (bilgi meraklısı)
                          Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• azina
                            Katılımcı
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 196

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sn. AZİNA

a- Şirketin İran'daki yatırımlarıyla ilgili ABD ambargosuna takılan bir durum var mı..?
                            b- Şirketi bugünkü performasına getiren genel müdür geçtiğimiz aylarda istifa etti. Sebepleri hakkında bir bilginiz var mı?
                            c- Petrol fiyatlarının düşüşü gübre fabrikalarının bilançolarına nasıl tesir eder?

Not: Sorularımı şirket hakkında olumlu ya da olumsuz bir yaklaşımın işareti olarak düşünmeyiniz.

Saygılarımla
                            Hacım bu sorulara verecek cevabım yok valla. O kadar araştıran bi yatırımcı değilim. Sadece JAKO üstadın kriterlerine benim kağıtda uyuyor mu onu merak etmiştim.
                            ...::[AZİNA]::...

Yorum

• ayhan53
                              Rallici Başkan
                              • 27 Nisan 2009
                              • 2657

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              http://forum.keyborsa.com/showthread...%C4%B1/page115

birer hisse seçin bir hafta yarışalım. keyborsa olarak belli topiklerin dışına çıkmammak gibi bi alışkanlık görüyorum. Çıkın topiklerinizden gezin dolaşın tahmin yapın maç yorumu yapın tiyatro sinema konularına dalıınkarikatür bakın fıkralar okuyun

hatırlatayım
                              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Cobalt
                                Katılımcı
                                • 25 Kasım 2011
                                • 149

A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sn. AZİNA

Saygılarımla
                                Sn. Ayı güzel ve akıllı sorular.

Sizin elinizde bulunan hisseleri çok merak ettim.Eminim derin bir araştırma ile almışsınızdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information