eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
seanstan sonra ....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParite yukarı gitmesine rağmen endeksler buna duyarsız kaldı...tebrikler eksper üstadım..
Not: size özel mesaj attım, rica etsem bakabilir misiniz..
Saygılarımla.
Yorum
-
ortada abi hala.... garan da işlem durdu ne alıyo ne satıyo...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya sabır....lem tezgahamı geldik acaba??? 150 puvan soktu namıssız....
karar versede bulsak yönümüzü'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
ben de short yaf ha ha ha ....bu arada sevgili skender bak yukarida bir yazi yazmistim okuma yazman yokmu senin ? iyi iliskiler kuralim istiyorum ;simdi short ladik bak ayni longdaki hassasiyetini shorttada gostermeni umit ediyorum aksi durimda aninda asabilesebiliyorum kaldiki bunu cok iyi biliyorsunliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim şort ben şort ...
daha mesaji bitirmeden hissetmis canimin sikildigi hey skender sen nelere kadirsin yikilllll lem yikil ha ha ha
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Sayın eksper, açıkçası tezgaha gelmemiş olmalıyız diye düşünüyorum fakat 79,000 - 80,000 seviyelerinden biri geçilmedikçe belirsizlik devam edebilir.
Günlük sistemlerdeki negatif uyumsuzluklar ve izlediğim bazı özel inidikatörler burası şu anda yukarıya gitmemeli diyor.
Bununla beraber, saatlik graflarda 6 Ağustos ve 13 Ağustos tepelerinden gelen akım çizgisi şu anda 79,900 de... Bazı başka sistemler de 80,000 üzeri kapanış kısa için risk diyor. 79,000 altı ise kısaların rahat uyuyabileceği seviye.
Özetle 79,000-80,000 kesin karar için önemli seviyeler...
Yorum
-
79,100---79675 alan biraz daha daraldı...5 den sonra yönünü almazsa,tezgahı topla git bayrama..
Yorum
)
Yorum