muratman Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam,
şunları herkes görüyordur ama bir de ben söliim..
xbank tl bazında, kısa vadeli düşen kanal direncini kırdı.
akbank kasım 2010 başından beri düşen kanal direncini kırdı..
garanti, 4 haftalık en yüksek değerini gördü.
endeks ise bu kanal direncinin hemen altında.
düzeltme.. garan 4 haftalık değil. 4 aylık.
Yorum
-
yonca değil... akkıza fena saldırdı dün ve bugün hocamkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulen yoncaya ne saldırdılar manyaklar ya nasıl alıyorlar eşşekoğlu eşşekler
Yorum
-
80,000 seviyesinin üzerine dönülmesi halinde ise, teknik olarak alış eğiliminin güçlenmesini beklediğimizden, kısa pozisyonların kapatılması, uzun pozisyona dönülmesi doğru olacak gözükmektedir. Hareketin bu yönde olması durumunda, teknik olarak 82,000 seviyelerine doğru yeni bir hareketlenmenin başlaması beklenebilir. Dolayısıyla, 80,000 seviyesi kısa pozisyonlar için önemli bir stop loss noktası olarak da kullanılabilir. Bugün 79,400 ve 79,700 seviyeleri ara direnç noktaları olarak etkili olacaktır.
teb yatirimyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
bunamı oynanıyo yoksa????
14:00 TRY Türkiye Faiz Oranı Kararı 5.75% 5.75%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
para uzerime akiyor ...eksperim 1175 puan veriyor sevgili skender kardesimiz , bende kibarca red ediyorum simdilik ....
sunuda soylemeden gecemiyecegim ; hep bu sekilde nazik olsa , uyumlu olsa, hemfikir olsa benimde iletisim teknigim buna paralel olacak ...sevgili skender okuyorsun degilmi ?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum

Yorum