iskenderi ,bursada ` iskender` de yiyeceksin ....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriskenderi ,bursada ` iskender` de yiyeceksin ....Ağzının tadını bilen belli oluyorbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam iskerderi uludağ kebapta yedirirse kabul edin bence
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Bursada hahikaten öyle bir mekan varmı ????BU ARADA İŞ BİTİ BOŞUNA BAKMAYIN ARTIK....LONG ALDI MACI... KOLAY KOLAY DEGİŞMEZ ARTIK...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriskenderi ,bursada ` iskender` de yiyeceksin ....
Yorum
-
Yorum
-
Burası İSKENDEReksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBursada hahikaten öyle bir mekan varmı ????BU ARADA İŞ BİTİ BOŞUNA BAKMAYIN ARTIK....LONG ALDI MACI... KOLAY KOLAY DEGİŞMEZ ARTIK...
Burası da Uludağ Kebapçısı
Ya oruç sakatlanacak benim ağzımın sularını toplayayım.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
beklediğim tepki geldi 80,075 den ilk parti satışları yaptım short devam
Dxy yazmış.
Hisset abi de 80 üzeri şort oldu.
Sadece bilgi olsun diye yazıyorum.
Eksper abi nereye biz oraya ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
lem zaten niyetliyim gözüm dönmüş...kalkıp şimdi bursada iftar yaptıracaksınız bana...ha ha haerdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
aşağı giderse gam yemem... üzülmem bilePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakaladık mı... yakalandık mı... bilemiyom emme
80100 den lonk
ammaaaaa PALA
81 ede gitsen... 82 yede gitsen... 86 ya da gitsen... 5000 puan karda bıraksan
ta senin YEDİ CEDDİNİ... soyunu sopunu...
seni borsa diye icat edenin ben.....
Yorum
-
var eksperim arkadasta atmis zaten linkini http://www.iskender.com.tr/eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBursada hahikaten öyle bir mekan varmı ????BU ARADA İŞ BİTİ BOŞUNA BAKMAYIN ARTIK....LONG ALDI MACI... KOLAY KOLAY DEGİŞMEZ ARTIK...
hakikaten cok iyi yaparlar , bir zamanalr bursada calsirken arada ugrardik fiyatlar digerlerine gore tuzludur ...et oldukca lezzetlidir , lezzet besi den kaynaklaniyor, dogal besliyorlarmis ....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Gel diyom ya abi. Başımın üstünde, iskenderin içinde yerin abi ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem zaten niyetliyim gözüm dönmüş...kalkıp şimdi bursada iftar yaptıracaksınız bana...ha ha haI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
yarın sabah skenderle konuşum..eger longcu kesecegim derse şortlarız....yoksa kılımı kıpırdatmam...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeklediğim tepki geldi 80,075 den ilk parti satışları yaptım short devam
Dxy yazmış.
Hisset abi de 80 üzeri şort oldu.
Sadece bilgi olsun diye yazıyorum.
Eksper abi nereye biz oraya ;)
Yorum
Yorum