Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
valla eksperim ben pokeri iyi bilirim kapali poker ...ogrencilikte gun gecmiyordiki oynamayalim ...kaybettigimde cok nadir olurdu , hatta kare kuruldugu zaman , derdim ki beni hic yormayin ben kenarda oturayim siz benim yemegimi icecegimi ismarlayin zati sonuc belli ....
ama gorunen su ki ben seni gorunce pokeri de hic bilmiyormusum ....
Bende eksper abiyi görene kadar kendimi iyi pokerci diye nitelendirirdim. Ya ekper abinin oynadığı pokeri bilmiyom yada ben poker oynamıyormuşum önceden
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
valla eksperim ben pokeri iyi bilirim kapali poker ...ogrencilikte gun gecmiyordiki oynamayalim ...kaybettigimde cok nadir olurdu , hatta kare kuruldugu zaman , derdim ki beni hic yormayin ben kenarda oturayim siz benim yemegimi icecegimi ismarlayin zati sonuc belli ....
ama gorunen su ki ben seni gorunce pokeri de hic bilmiyormusum ....
yav poker bu işin belki yüzde biri...sanki poker ögrenin ,malı götürün gibimi oldu acaba????....tövbe tövbe... dogruya unutmuşum hoca osurursa cemaat mıcarmış....ha ha ha
eksperim helal olsun ... ne diyim ben sana, allah utandirmasin... ne diyorsan o ...... buradan long olamam ne zaman reverse oldun , aninda yapistiririm ...
Yorum