Eksper hoca devri bitmiş görünüyor,biz bize kaldık gibi.Gerçi ben geldim,sn. eksper gitti yaptığı yorumlara şahit olamadım emme,inşallah kırkınlığı tez zaman da geçer de,sevenlerini daha fazla üzmez.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Alıcı gelsin diye düşük hacimle yukarı çekiyorlar...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişc ye dadandı,haber gelene kadar devam eder,vob hesabımı aktive etmiyorum niye?sağa sola danışarak yola çıkılmaz,bilmiyorsan uzak dur
alabildigi adar alıcak piyasa sıg iken..Mesela 5,60-70 e kadar alıcak sonra düşecek 5,30 aaa..
millet diyecek aaa çok düştü bu 5,70 den asıl orda alıcı gelicek ve orda patlatıcak başka türlü çıkamaz malı'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
babomuz... altın furuşu mart-nisan da 62500 de açmıştısermur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo Abi'yi hakikaten ayakta alkışlamak lazım.
bu hamleyi gören diğer büyükleri dökmek için, bi 54000 dalışı yaptılar
ta 54000 de yani en diplerde AKKIZ satışı dalaveresi çevirdiler ki... kimse mala giremesin
o günden beri yükseliyoruz
Yorum
-
Evet ama ben topiği açtıktan 3-4 ay sonra devreye girdiğini de belirtmişti açılış sayfasında. hiç unutmuyorum. endeks 54.000 idi. burası herro merro yeri demişti. risk isteyenler buradan mallanabilir diye üstüne basa basa yazmıştı.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabomuz... altın furuşu mart-nisan da 62500 de açmıştı
bu hamleyi gören diğer büyükleri dökmek için, bi 54000 dalışı yaptılar
ta 54000 de yani en diplerde AKKIZ satışı dalaveresi çevirdiler ki... kimse mala giremesin
o günden beri yükseliyoruz
tabii biz orada çöküşe kitlendiğimiz için bir kulağımızdan girip diğerinden çıkmıştı.
Helal olsun babo abiye.
Yorum
-
ula palacığım ağa sensin.az ziglede tilkilerde kazanıversin.
palacığım öğlen yemeğine guvvetli müshil koymuş tilkiler istediklerini vermezsen altına salacan benden demesi.arkadaşlar bu açıklama değildir.yanlış anlaşılmasın.sadece geyiktir.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum