78250 de 1/2 den 1/4 shorta duşurdum
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
arkadaşlar matriks lisansım kesilmesinden dolayı analizlerim pek randıman veremiyor.yenilemeyide düşünmüyorum bundan dolayı görüş bildirmeyi tamamen kesmek durumundayım.allah iftarınızı kabul etsin.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bildiğim kadarıyla şöyle bir genelleme vardır (yanlış ise ustalarımız düzeltsin, hemde öğrenmiş olur, yanlıştan vazgeçeriz )
şu kademe

LONG ağırlıklı bir kademedir, yanlış değilse.... bakalım pasta gelsin daha netleşir
yarın ilk 1-2... 30 luk bar çok ama çok önemli

bu ilk 1-2 barda düşük yapmaz ve yukarı uzayan YEŞİL barlar görür isek
akşam yediğimiz şu uzun kırmızı bar (17 barı ) 2 li DİP barı olarak kalabülü... (ama hacmi çok fazla tek korkutan o şimdilik beni )
yeşil yukarı bar atmazsa yarın zabahlayın... bizimde kol kesip şort dönme vaktımız gelmiş dimektir
iyi akşamlar
Yorum
-
bu saate pastamı kalır... sayfamda yazdıkyaasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPega pasta ciktimi firindan
Yorum
-
onu bilmemde dowda ki puştlar altlarını bağlayamamış kaçırmaya başladılar.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhelikopter uçmaya başladı mı dostlar ?
ne diyorŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula bu puştiler helikopterin ne diceni bilmiyolarsa ben hiç bişey bilmiyom derim.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
hey be maşallah faiz değişikliği yok demesi bile oynaşmasına yetti.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
goldie iki tuşla finito.hehehe.ula ne iş be kolaydan sok gitsin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
konuş yavrim konuş sen konuştukça palanın yağları eriyo.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum