Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Günaydın arkadaşlar...
Garan bilanço beklentilerin altında ve dün biliyorlardı garan gidemedi...
Bankalara satış getirirse yırtarız gibi...
Kafamı kurcalayan dövizdeki gerileme
Bence usd/try paritesine fazla dikkat etmeyin geçen hafta perşembe günüde sürekli yukarı gidiyor diye imkb'nin yükseleceğine kimse ihtimal vermedi gün sonunda +%3 kapattı vob30.dolayısıyla sizin tekniğiniz iyi kendinize güvenin bence feyk işlemlere fazla dikkat etmeyin derim ben.
Bence usd/try paritesine fazla dikkat etmeyin geçen hafta perşembe günüde sürekli yukarı gidiyor diye imkb'nin yükseleceğine kimse ihtimal vermedi gün sonunda +%3 kapattı vob30.dolayısıyla sizin tekniğiniz iyi kendinize güvenin bence feyk işlemlere fazla dikkat etmeyin derim ben.
Döviz sepetini izliyorum abi ben...
Grafik atamıyorum ama dün çok sert düştü(1 haftalık yükselişi bir günde verdi)
Cuma günü enflasyon rakamları açıklanacak ayrıca bişiler mi dönüyor yoksa
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
sepetin bu düşüşünün sebebi, yabancının döviz kırııp tahvil ve borsaya girmeye hazırlığı olabilir.
tahvil faizi dün 7,81 di, güne 7,74 ile başladık. Bakalım bugün ilginç birgün olacak.
Gold Q3 beklentisi boyunca öncülük yaptı yükselişlere az önce yukarı zıpladı ama peşinden giden yok şimdilik acaba piyasalar yatayda düzeltmemi yapıyorlar yoksa sonamı yaklaştık dikkatli izlemek lazım.
09:00 Almanya Perakende Satışlar %0,50 10:00 Türkiye Dış Ticaret Açığı 12:00 Euro Bölgesi TÜFE 12:00 Euro Bölgesi İşsizlik Oranı %11,20 15:30 ABD Kişisel Tüketim %0,10 16:00 ABD S&P CaseShiller Ev fiyatları endeksi
16:45 ABD Chicago PMI 52,4
17:00 ABD Conf. Board Tüketici güven endeksi 61,4
22:00 ABD Hazine Bakanı Geithner Konuşması
önemli olan pasta değil kullanılan kırema ve sosunda yapılandır.tadıda zaten o vermiyomu.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
grafigi resmen cizdi...skenderden bi adim onceydi hep....simdi gene oyle....
muhtesem bi furusma sergiledi....gozleri fildir fildirdi...yuwalarindan oynamisti...skenderin ossurugunu bile goruyordu....
turkun bu kahraman evladiyla gurur duymuyan olsun...
kendisini alkisliyorum....
Kac yıldır beraberiz....Bu zamana kadar söyle kac sefer sana müdahale ettim..?Kac sefer sözünün üzerine söz söyledim ....? kırk yılın başı...Peki kac sefer utandım...? İNATCI KECİ....inmiyorsunki arenaya.... inki bunun soyunu sopupunu beraber öpelim....yattın kuluckaya yumurtam sıcak....
Yorum