KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

eksper hocam, herşey için teşekkür ederiz
    umarım kararından vazgeçersin, çünkü iyi bir takipçi kitlen var, sana güvenen, senin uyarılarını dikkate alan
    ve eminim, kuzu'nun topiğine yazsan, tıpkı babo abi gibi, sana da teşekkür eder gibime geliyor
    sanırım onu biraz baba gibi gördüğümüz/gördüğün için böyle en ufak bir lafında veya imasında alınabiliyoruz ama mantıklı düşünürsek, alınmak yerine harekete geçmek daha mantıklı gibi gibime geliyor
    saygılar
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• chaotic
      Yasaklı
      • 26 Mayıs 2009
      • 713

Eksper hocam, alakayı kuramadım. Kuzu Baboyu skenderin adamı olarak görmüş ve onunla atışmak istemiş. Siz neden müdahil veya taraftar olmak istiyorsunuz ki? Bırakın atışsınlar izleyelim.

Siz gayet yerinde kararlar alıyorsunuz, yeri geliyor long, yeri geliyor short oluyorsunuz. Skenderin adamı olmadığınız belli, kuzu size birşey söylemiyor ki. Neden alındığınızı hala anlamış değilim.

Takdir tabi ki sizin, ama bu kararınızı 2 gündür dogru dürüst uyuyamadığınızdan yorgunluğunuza veriyorum, geçici olmasını diliyorum. Pazartesi sabahı hep beraber kaldığımız yerden furuşmaya devam etmeyi temenni ediyorum. ;)

Yorum

• chaotic
        Yasaklı
        • 26 Mayıs 2009
        • 713

Vob için ise pazartesi-salı 80500/81000 e kadar yükseliş olabilir. Ama olmaya da bilir. Oralarda düzeltme kanalının üst bandı var. Ondan sonra nasıl bir çöküş olacağını hep beraber göreceğiz...

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

gunluklerde 79950 geçiş noktası oldu bı pislik var bu işte hıssedeki tum uzunları sabaha aktıf fıyata kapatıyorum pazartesi vadeli 80 bıne her atağı iyi okunmalı dıyor ve haftalık basıt fıbodan yola çıkırak tan kendi pozum hısseci olmam hasebıyle artık nakıttır
          gunluk cızılırse 79950ye kadar uzanması mumkundur
          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

Sevgili eksper belki ben kacirmisimdir ama guzunun sana ithafen bir lafini okumadim...tam tersi sekilde senin guzuya verdigin degerin kesinlikle farkindadir...

Guzunun lafi poz yazmadan hep kardaymis gibi yorum yapanlara...

Guzu o topikte tek basina yazmak istiii...mevzu budur...neyse guzum gelir netlestirir durumu zati..
            Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

eğer 79950 hedefli yapı oluturuluyorsa yapı fıboda bu şekıl çalıacak

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Başımın tacı sevgili kuzum.....ağıtta beni ayrı gayrı tutmuş..... cok kısa ve öz olarak.....son derece üzgün ve kırgınım....ben duygu adamıyım ve yazılarıma son veriyorum.....ALLAHA EMENET OLUN.......
                hayda ustad senın onca takıpçin varken kuzu emmiye kızaraktan burdaki guzuları kesersin diyem sonra burası kuzu melemesi yapan onlarca kuzuyla dolar senın vicdanın skenderın bu kuzuları kesmesine izin vermez yok bu yuk ağır bu mazeret olsun diyosan başım ustune aynı şeyi biz başka yerde taka ustamla yaşadık ordan biliyik sıkıntılı iş takıpçilerinle 1000 kontratın sağa sola savrulması kolay iş değil belkide kontrat sayısı daha fazladır takriben yazdım sen gene husnü zanda bulun kuzuya yazmaya devam et ricamızdır

Yorum

• marmaralı41
                  Aktif
                  • 18 Kasım 2011
                  • 194

Eksper kuzuya kızmaz, sadece kırılır...
                  Kuzu olaya açıklık getirecektir...
                  Eksper bu forumun hayranlıkla takip ettiği bir ustadır...
                  Kuzu bu forumun aleyhine olacak bir şeye müsade etmez bu yüzden bekleyelim sabırla...

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

Kuzu azina gelenİ saymiŞ vermİŞ verİŞtİrmİŞ bence kisada olmaninda sikintisida var

Yorum

• JAKO
                      Kalender Amca
                      • 30 Mart 2009
                      • 561

önümüzdeki hafta ralli haftası. kısada olan, yanar. haftaya cuma veya bir sonraki hafta pazartesi gününe kadar satışa yakın dururum, şu an malda mıyım, evet , maldayım. ama köküne kadar değil, ucundan acıcık. kazanmak da var, kazanamamak da var, sonuç ne olursa olsun, verdiğim tarih aralıklarında malda olurum veya olmam, bunun dışında, temel analize göre hareket ederim.10 ağustos 15 eylül tarih aralığında endekste düşüş beklentim, 10 - 15 bin puan. yüz endeksinde. ben hayatımda vobda işlem yapmadım, yapmam, çünkü, bildiğin kumar.. hisse senedinde, en azından, hisse var.. borcun yoksa.. temeli sağlam şirketse, misal olması gereken fiyatına göre, yüzde bin potansiyeli olan bir senetse, camını taşla endeksin.... düşene çıkana bakmayan uzun vadeciysen... örnek, gubrf.. ama, kredi kesinlikle yasak.
                      bu ilkelerle zamanlara da uyarsan, sırtın yere gelmez. bilanço hareketinin dönemleri ve kar satışı dönemleri belli ve bütün dünyada hemen hemen aynı, ve ben bu tarihleri de yazdım. bu tarihler sabittir, değişmez. zaman analizinin tarihleri dinamiktir, trendle hesaplanır, temel analizin hareket tarihleri, sabittir, ikisini aynı koltuğa oturtarak düşünmek daha verimli sonuç için sağlıklı karar için işe yarıyor.

borsa, pentagondan yönetiliyor. soros kim ? soros, amerikan derin devletinin basın sözcüsü. isimlerin hemen hepsi bu şekilde. para sihirbazı rubini de, sunulan herkes.. aynı. bizim medyamızda kimler konuşuyor, kimler yazıyor, bunları bile amerika belirliyor, işine gelmeyen yazarları işlerinden attırtıyor. yazılanı değil, yazılmayanı okuyan, doğru görür ve doğru düşünür.
                      yazılanı okuyan ve okuduğu ile manipüle olan, ancak yandaş olur, piyon olur.
                      önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                      otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                      deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                      hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                      hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• manaw
                        havacı
                        • 28 Ekim 2011
                        • 896

eksper hocam... yapma..

kuzu hem pozunu yazmayanlara giydiriyor.. hem de bir şekilde her daim karda olanlara giydiriyor.. zararı böyük.. canı yanıyor...

Ama sen insan gibi trade etmiyorsun.. sen başka birşeysin hocam... henüz daha tanımlayamadım.. undefined..

senin yerin başka.. muhtlemen kuzu için de öyledir.. diğer forum ahalisi için de..

vobda karları da zararları da çok duygusal yaşıyoruz.. bari birbirimize duygusallık yapmayalım...

iki aydır süreki zarardayım.. duvardan duvara, tavandan yere vurup vurup duruyor beni skender.. Valla senin bu mesajın en az o kadar etki yaptı bende..

üzüldüm..

Yorum

• PEGA_SUS
                          Yasaklı
                          • 21 Ağustos 2011
                          • 2790

özelden yazmıştım, buraya da yazayım

hepimizin düşüncesi aynı... benimkinde bir fark var

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
                          kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                          bu topicte sadece ben...Isterse babo da yazar....

disinda kimse yazmiyacak....alintilar getirip....kimin kime calistigini gosterecegim...
                          slm eksper abi... iyi tatiller

bu mesajlarına kırıldınız sanırım kuzu abinin

sen bizlerden çok daha iyi tanırsın kuzuyu, bize laf düşmez ama nacizane düşüncemi söylemek isterim

kuzu abi zararın verdiği stres ile, ki aynı durumda hepimiz o haleti ruhiye içinde oluruz
                          ne zamandır SERT YAZIYOR, benim gibi SÖVÜP SAYIYOR... hak veriyorum bu konuda ona
                          dünkü yazılarının backraound una bakarsak

yine çok kızmış, (bilmiyorum belki kafasıda iyidir ) saydırarak gelirken, olay farklı boyuta geçmiş

hışımla, sövüp, sayarak yazıyor... o sinirle seni sadece UNUTTUĞUNU düşünüyorum

göreceksin bak ayıldığında, senle ilgili mesajını yazacak

umarım kararından vazgeçer ve bizleri yalnız bırakmazsın (gün içinde 80 kişiye ulaşıyor izleyenlerin abi )

sevgi ve saygılarımla
                          ihtimal üzere yazdım... emme görürse bu mesajı

''lem durzu pega... mübarek günde ne kafası...'' diye bi girişirse bana...

yandım ki ne yandım

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

ben perşembe akşamı sövdüm geçtiydi hırsım (bunda flat olmamın, en azından zararda olmamamın etkiside vardır tabi ki )

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            hafta başından bu yana da bunun olacağından adım gibi emindim

dow ve dax ın haftalıkları kritik durumda, sat verecekler bu halde giderlerse

acilen bir ****** çocuğunu konuşturtup yukarı BASMALARI lazım dedim
                            3 gün oldu, kuzu abimin hırsı geçmemiş daha DRAGİ ye

Yorum

• şemsi
                              Katılımcı
                              • 10 Haziran 2009
                              • 107

Exper abi,
                              Şu mubarek günde Allah rızası için kararını lütfen tekrar gözden geçiriniz.

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                önümüzdeki hafta ralli haftası. kısada olan, yanar. haftaya cuma veya bir sonraki hafta pazartesi gününe kadar satışa yakın dururum, şu an malda mıyım, evet , maldayım. ama köküne kadar değil, ucundan acıcık. kazanmak da var, kazanamamak da var, sonuç ne olursa olsun, verdiğim tarih aralıklarında malda olurum veya olmam, bunun dışında, temel analize göre hareket ederim.10 ağustos 15 eylül tarih aralığında endekste düşüş beklentim, 10 - 15 bin puan. yüz endeksinde. ben hayatımda vobda işlem yapmadım, yapmam, çünkü, bildiğin kumar.. hisse senedinde, en azından, hisse var.. borcun yoksa.. temeli sağlam şirketse, misal olması gereken fiyatına göre, yüzde bin potansiyeli olan bir senetse, camını taşla endeksin.... düşene çıkana bakmayan uzun vadeciysen... örnek, gubrf.. ama, kredi kesinlikle yasak.
                                bu ilkelerle zamanlara da uyarsan, sırtın yere gelmez. bilanço hareketinin dönemleri ve kar satışı dönemleri belli ve bütün dünyada hemen hemen aynı, ve ben bu tarihleri de yazdım. bu tarihler sabittir, değişmez. zaman analizinin tarihleri dinamiktir, trendle hesaplanır, temel analizin hareket tarihleri, sabittir, ikisini aynı koltuğa oturtarak düşünmek daha verimli sonuç için sağlıklı karar için işe yarıyor.

borsa, pentagondan yönetiliyor. soros kim ? soros, amerikan derin devletinin basın sözcüsü. isimlerin hemen hepsi bu şekilde. para sihirbazı rubini de, sunulan herkes.. aynı. bizim medyamızda kimler konuşuyor, kimler yazıyor, bunları bile amerika belirliyor, işine gelmeyen yazarları işlerinden attırtıyor. yazılanı değil, yazılmayanı okuyan, doğru görür ve doğru düşünür.
                                yazılanı okuyan ve okuduğu ile manipüle olan, ancak yandaş olur, piyon olur.
                                perşembe dip günü diyordun tepe günü oldu üstattt ralli haftası diyon ya korkutuyon yaww

Yorum

Working...
                                X

Debug Information