paramızı vermek istemiyor ....teklifi sadece şu anda 475 puvan.... adama yeterince kibar davranmadıkmı nedir ....?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hep bu muratman ve paradigmanın yüzünden....adama ayu gibi davrandılar sabah sabah...kibar olun diyorum yok....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparamızı vermek istemiyor ....teklifi sadece şu anda 475 puvan.... adama yeterince kibar davranmadıkmı nedir ....?
Yorum
-
eksperim benden kaynaklaniyor olabilirmi huyuna gitmedim biraz da agir konustum darildi sanirim ...ama biliyorsun bir gittimmi cok fena gidiyor ..o donemlerde kendisine biraz insan ol diyorum bazen ama onuda zor durumda birakmak istemiyorum ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparamızı vermek istemiyor ....teklifi sadece şu anda 475 puvan.... adama yeterince kibar davranmadıkmı nedir ....?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
evet arkadaşlar benim gördügüm beyefendi kibarlıktan anlamıyor habarınız ola....zor kullanmak icap edebilir....adamda kelli felli ama ....yiyebilirmiyiz lem biz bunu.....aşşagıda 51 kişiyiz....hepsi seyirci ise yandık...bu adam bize bir araba dayak atar.....ha ha ha
Yorum
-
sabah 80 kişiye yakındık....adamın kelli felli oldugunu görünce hepsi tüydü......ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet arkadaşlar benim gördügüm beyefendi kibarlıktan anlamıyor habarınız ola....zor kullanmak icap edebilir....adamda kelli felli ama ....yiyebilirmiyiz lem biz bunu.....aşşagıda 51 kişiyiz....hepsi seyirci ise yandık...bu adam bize bir araba dayak atar.....ha ha ha
Yorum
-
adam akıllı cevap vereyim derken pele işi bitirmiş gidiyor bize de el sallıyor kolay gelsin diyeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tip soruları akşama... şimdi paranın peşindeyiz...kafam başka yerlerde şimdi....Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
alın size kibar adam....bunun ricasını kırmaması lazım artık....lem sayımızda iyice azaldı...tüysekmi ne yapsak....dayagı yiyeceğiz....ha ha hak3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78,650 short
Yorum
-
ney bunlar lönk gibi duruyorasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78375 ten 2/4 oldu 3/4
78 de 1/4 istop olur.
Yorum
Yorum