sevgili exper sizi ilgi ve hayranlıkla izlemeye devam.sizi ayrıca kutlarım.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bankaların dışında ciddi bir hareketin gelişmemesi belkide kuzuyu haklı çıkaracaktır.bu nerden çıktı demeyin benim çalışmalarım zirvenin hemen yakınında biryerde olabileceğimizi göstermekte.dalga yapısı yarın yada pazartesi teyit verecektir.umarım yanılan ben olurum.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Babalar tatildeler güneyde fıstıklarla şimdi..taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankaların dışında ciddi bir hareketin gelişmemesi belkide kuzuyu haklı çıkaracaktır.bu nerden çıktı demeyin benim çalışmalarım zirvenin hemen yakınında biryerde olabileceğimizi göstermekte.dalga yapısı yarın yada pazartesi teyit verecektir.umarım yanılan ben olurum.
Ağustos gibi endeks gücünü korursa gitmemiş kağıtlarda çok güzel hareketler bekliyorum..
Hafiften bazı kağıtlarda pusuya yatma durumlarındayım kendi stratejim çerçevesinde..
Yorum
-
herkes kendi kararında özgürdür,saygı duyarım.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabalar tatildeler güneyde fıstıklarla şimdi..
Ağustos gibi endeks gücünü korursa gitmemiş kağıtlarda çok güzel hareketler bekliyorum..
Hafiften bazı kağıtlarda pusuya yatma durumlarındayım kendi stratejim çerçevesinde..ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sevgili ekaya yanıltıcı bir tepe yapmış olabiliriz.yarın yada pazartesi durum netleşir diye düşünmekteyim.olası similasyon çalışması kırokiledim umarım yanlış düşünüyorumdur.

formasyondan anlayanlarr için bu örnek verilmiştir.bu formasyonda teyit şarttır ama aşağı düzeltme seviyesi olan 74050 ve bugün yapılan zirve teknik özel fiboya tam nokta atışlı olması beni bu şekil düşünmeye itmiştir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
son dakikalarda kapanan poz sayısıda kısalar açısından olumlu karşılanabilir.hayırlı geceler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Hedef 72 bin.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Jako salı çarşamba ve perşembe için düşüş yada kötü günler bekliyordunuz. Kötüsü bu kadar iyiyse önümüdeki 10 gün nasıl coşmasın demi
Hedefiniz 10 gün sonra tahminen neresi?
Paylaşım için teşekkürler.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Eksper müthiş iş çıkartıyor, takdirlerin hasını hak ediyor, hayran olmamak elde değil...
Kuzu, olması gerekene oynuyor..
Az kaldı...
Ağustos ile birlikte oyun tersine dönecek...
Yeni dip gelecek, kaçarı yok...
Kuzu ile birlikte buna oynuyorum...
Bunu buraya not ediyorum..
Yorum
-
Experim yazılarına devam etmeni istiyoruz. Sabah ilk işim experim, kuzum, babom bişey yazmış mı girip foruma bakmak oluyor. Diğer arkadaşlarında aynısını yaptığına inanıyorum. Bu deyyus pala'ya karşı orduyu komutansız bırakırsanız yenilir dağılır... Saygılar...
Yorum
-
kararlılık ve kaypaklık....ikisinini aynı anda kullan....yoksa vay haline....marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper müthiş iş çıkartıyor, takdirlerin hasını hak ediyor, hayran olmamak elde değil...
Kuzu, olması gerekene oynuyor..
Az kaldı...
Ağustos ile birlikte oyun tersine dönecek...
Yeni dip gelecek, kaçarı yok...
Kuzu ile birlikte buna oynuyorum...
Bunu buraya not ediyorum..
Yorum
-
PİVOT
http://shar.es/tLFy0 27/7/2012Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

Yorum