KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn Eksper
Yardımlarınız önerileriniz için çok teşekkürler,yazmasakta sizi takip ediyoruz.Bugün düşüş beklerken sizin önerinizle çıkışa katıldık. Herkesin endeksin düşmesini beklediği bir anda özellikle ısrarla cıkacak demeniz ve endeksin yukselmesi öngörülerinizin çok kuvvetli olduğunu bizlere gösterdi.
Bazı özellikler Allah vergisi olsada öngörüde bulunurken nelerden yararlanıyorsunuz teknik, temel,takas veya başka göstergeler. Bizlere de bir yol gösterebilirmisiniz,şunlardan yararlanın şu göstergeleri izleyin gibi. Sizler gibi olmamız belki mümkün degil ama en azından birseyler yapmaya balık tutmaya çalışırız.
Yorum
-
Bunları toplumun tamamına acık bir forumda deşifre etmem mümkün degil....üzgünüm....ama genel anlamda kazanmanın yolu.... trend, anlıkgüc,teknik ve temel göstergeler,makro analiz,gündem,konjonktürel durum .....bunların anlık dakikasında sentezleyebilirsen kazanırsın....misal dün gece belki siz mışıl mışıl yatagınızda uyurken ben sabahladım....bütün dünyayı ve göstergeleri izliyordum....siz forumun başına oturdugunuzda ben kafamda bu sentezi bitirmiştim....gerekli uyarıları yaptım...velhasıl para kazanmak öyle kolay degil ....boru hic degil...fahrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Eksper
Yardımlarınız önerileriniz için çok teşekkürler,yazmasakta sizi takip ediyoruz.Bugün düşüş beklerken sizin önerinizle çıkışa katıldık. Herkesin endeksin düşmesini beklediği bir anda özellikle ısrarla cıkacak demeniz ve endeksin yukselmesi öngörülerinizin çok kuvvetli olduğunu bizlere gösterdi.
Bazı özellikler Allah vergisi olsada öngörüde bulunurken nelerden yararlanıyorsunuz teknik, temel,takas veya başka göstergeler. Bizlere de bir yol gösterebilirmisiniz,şunlardan yararlanın şu göstergeleri izleyin gibi. Sizler gibi olmamız belki mümkün degil ama en azından birseyler yapmaya balık tutmaya çalışırız.
Yorum
-
PİVOT
http://shar.es/tPko8 26/7/2012Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
kuzum maldan inmeden düşüş olmayacak sanki.....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye long....
geceye füll şört girdim.... yarın kebap yapar iskender...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
skender inatçı kuzu inatçı, arada harcanan ky oluyor..küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum maldan inmeden düşüş olmayacak sanki.....
geceye füll şört girdim.... yarın kebap yapar iskender...
grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Bunları sentezlemek inanın hiç kolay değil PALA binbir türlü dümen çeviriyor. Eksperim eline emeğine bilgine sağlık. Maşallah.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunları toplumun tamamına acık bir forumda deşifre etmem mümkün degil....üzgünüm....ama genel anlamda kazanmanın yolu.... trend, anlıkgüc,teknik ve temel göstergeler,makro analiz,gündem,konjonktürel durum .....bunların anlık dakikasında sentezleyebilirsen kazanırsın....misal dün gece belki siz mışıl mışıl yatagınızda uyurken ben sabahladım....bütün dünyayı ve göstergeleri izliyordum....siz forumun başına oturdugunuzda ben kafamda bu sentezi bitirmiştim....gerekli uyarıları yaptım...velhasıl para kazanmak öyle kolay degil ....boru hic degil...
Yorum
-
Bu açıklamanıza ayne katılıyorum sevgili eksper.mesela ben bugün 75 bin altına hafif bir salınım yapar öle zıplatır diye düşünürken ağam bayır yukarı bastı gitti bende ardından baka kaldım.halbuki 3 gündür buranın en azından ikili zirve yapıp döneceğini bariz görmekteydim.ve bilgiye ulaşmak için herkes uyurken bende birçok sentez ve çalışmalar yapıyorum.yane ağamın tatlı parasına ulaşmak o kadar kolay değil.çok emek ve zaman gerektirmekte.bazen aileni çocuklarını dahi unutmak zorunda kalabiliyorsun.herkes normal hayatını yaşarken sen halen masada çalışıyorsun şu saatte olduğu gibi.bugün olduğu gibi hata yaptığında nedenlerini araştırıyorsun.yane borsa basit birkaç çizgi değil milyonlarca aklın orta noktasıdır.bunu anlamak ve çözmek ise belli bilgi birikimi gerektirir.hayırlı geceler.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunları toplumun tamamına acık bir forumda deşifre etmem mümkün degil....üzgünüm....ama genel anlamda kazanmanın yolu.... trend, anlıkgüc,teknik ve temel göstergeler,makro analiz,gündem,konjonktürel durum .....bunların anlık dakikasında sentezleyebilirsen kazanırsın....misal dün gece belki siz mışıl mışıl yatagınızda uyurken ben sabahladım....bütün dünyayı ve göstergeleri izliyordum....siz forumun başına oturdugunuzda ben kafamda bu sentezi bitirmiştim....gerekli uyarıları yaptım...velhasıl para kazanmak öyle kolay degil ....boru hic degil...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yarının değerlisi 75400 oldu.bakalım ağam yarına ne süprizler sunacak.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
arkadaşlar hep supot hemde vadelide fılat oldum.yarına bakacam artık.zaten benden yatırımcı olmazki tanıyanlar bilir tilki gibi ağamın kümesine dalar çıkarım hehehe.tekrar hayırlı geceler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yarın perşembe.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
arkadaşlar herzaman hangi periyotta olursa olsun büyük değerli ho lar kullanın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
buyrun geniş bant ho yapılı 30 dakkalık tirend takipçisi bir zarf örneği.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
15 mn garan ve geniş holu zarf görüntüsü,sadece endeksler değil hisselerde takiplenebilire örnek olması açısından verilmiştir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum