şunu unutmayın asla..... bogadayız ve bu bir düzeltme .....hedefide 71000.....orada karar verecegiz.....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
shortlar olacaktiparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster75475 longlar kapandi flat ... 1225 puan ..eksperim bagisla ...
tskl er pega ...
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sag olasin sayende ....lakin bagisla dedim eksperim ....disari cikmam gerekti,dikkat edersen belli bir sure yazilarina tskleri de veremedim , takdir edersin ki ` sebebsiz sonuc olmaz ` ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterterkedip kactın heeee....vay köftehor.....yarasın lem afiyet şeker bal olsun......sen bana bakma osuruguna dügüm atmaya calışıyorum....ha ha ha
VOB un eksperi ,gonullerin EKSPER i ..... o ne derse o ......yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sagol eksperim bi tanesin ... o islemden 500 puan zarar yazdim evet ama seninle birlikte reverse oldum 1250 aldim ...sonucta kumulatifte kari aldim ;paranormal ongorulerin sayesinde ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma 76875 ve 77450 longların zarar yazdı galiba....sonrada dönüp benle birlikte reverse olup şort actın.....bu zararı alıp şort acman yürek ister.....parayı sana yüregin kazandırdı......maşallah....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
coni bakın ne diyor...bizimki ne diyor.....ha ha ha ....k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeceye short mu?
Yorum
Yorum