Paritede saatlik ve 5 saatlik alda, 1.23 görmeliydik şimdiye. Çok pis baskı uyguluyorlar. Sentiment 63lerden 57lere indi. Biraz daha inerse yukarı hareket başlar.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İMKB ve VOB'da saatler değişiyor..
16 Temmuz 2012 tarihinden itibaren geçerli olacak..
İMKB'de ikinci seans 17.40'da kapanacak
İMKB'den yapılan duyuruya göre, şu an geçerli olan uygulamada saat 17.17'de sona eren seansın sürekli müzayede yöntemi uygulanan kısmı 17.30'da tamamlanacak. 17.30 - 17.33 saatleri arasında kapanış seansı için emir iletim aşaması, 17.33 - 17.36 saatleri arası emir toplama aşaması, 17.36 - 17.38 saatleri arası fiyat belirleme ve kapanış seansı işlemleri aşaması, 17.38 - 17.40 saatleri arası da kapanış fiyatından işlemler aşaması olmak üzere değiştirilecek.
Yarım iş günlerinde kapanış seansı süreci ise yeni uygulamada, emir aktarım aşaması 12.30 - 12.33, emir toplama aşaması 12.33 - 12.36, fiyat belirleme ve kapanış seansı işlemleri 12.36 - 12.38 ve kapanış fiyatından işlemler de 12.38 - 12.40 saatlerinde olacak.
-VOB'da kapanış saati 17.45 olarak değişecek
VOB'dan daha önce yapılan duyuruya göre, 16 Temmuz 2012 tarihinden itibaren İMKB Hisse Senetleri Piyasası kapanış saatinin 10 dakika uzatılarak 17.30'dan 17.40'a alınması nedeniyle, mevcut durumda 17.35 olan borsa seans kapanış saati 16 Temmuz 2012 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 17.45 olarak değiştirildi.
Duyuruya göre, ayrıca benzer şekilde uzlaşma fiyatlarının ilanı, takas süreleri, hesapların açılma son saati ve ilgili diğer sürelerin de 10'ar dakika ileriye alındı. AA
Yorum
-
225 deki 800 kontrat üçkağıtçılıktı.aniden sildiler.hahaha sahtekarlar pozlarını yedirmek için her yola baş vuruyorlar.yerse.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ulen pala tepeyi gösterdinya bide dibi gösterde sana eyice güleyim hafta sonu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster225 deki 800 kontrat üçkağıtçılıktı.aniden sildiler.hahaha sahtekarlar pozlarını yedirmek için her yola baş vuruyorlar.yerse.onu yukarı sürmek için koydu... onun bunun çocuğuPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster77225 e 800 lot alış koydu... pezemek
öğle arası onunla sürdü 550 ye kadar, artık kimleri stoplattıysa
geri gelirkende sildi
Yorum
-
emir iptallleri incelemede dendi...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster225 deki 800 kontrat üçkağıtçılıktı.aniden sildiler.hahaha sahtekarlar pozlarını yedirmek için her yola baş vuruyorlar.yerse.
1 yili geciyor ses yok....
"Serbest piyasa"
Yorum
-
76950 ye kadar normalde altı uzunu bozar.bakalım aşama nasıl kapar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ağam işini bitirdiğinde o işte sonuçlanır.hahahaEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremir iptallleri incelemede dendi...
1 yili geciyor ses yok....
"Serbest piyasa"ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Garan a bassa ne olur abi... Sabahtan beri ısctr nin ellenmedik yerini bırakmadı, darmadıgın ettiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne o GARANTİ ye 2 kademe birden mi bastı laaa
EKLEME : bastı bastı... 7,02 yede giydirdi biri de toparladı öteki
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Yorum