İnceden döşüyolar mı ne
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu olmadı... dur.. aşşa köyde kim diyordu böyle, EKAYA abiPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGAVUR TOOOMU gibi sıkıyor
bu PALA yı anası doğurmamış... ZIÇMIŞ yaw
600 den flat... zabaa ALLAH böyük baalım
bütün marjları kaçırdık, bişiy alamadık emme... en azından zarar yazmadık... buna da ÇOK ŞÜKÜR
Yorum
-
yine okudu ....shortlamama imkan yok ..ama eksperim 78 000 den kapamam isabetli oldu herhal ufaktan afferim tarzi bir ifade gecersin artik ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertehlike görmüyorum...long devam...zoraki düşüyor....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
afiyet şeker bal olsun....yarasın kardeşime...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine okudu ....shortlamama imkan yok ..ama eksperim 78 000 den kapamam isabetli oldu herhal ufaktan afferim tarzi bir ifade gecersin artik ;)
Yorum
-
sagol eksperim eksik olma ne yapiyorsak sayende , kendi adima konusuyorum .....eksperim su 2008 -2010 cikisinda hatirlarsan 92 000 leri gormustu...... o donemden buyuk darbe almistim shorttan... sende hafiften hirpalanmistin ama sonradan toparladigini biliyorum ... skendere o donem verdigimiz borclarin hepsini catir catir alacagiz insallah ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet şeker bal olsun....yarasın kardeşime...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
tek bizde değil, aynı dert amerikada da varPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu PALA yı anası doğurmamış... ZIÇMIŞ yaw
oranın PALASI da '' aman İMKB yardırıyor, öncümüz... demekki bizide alacaklar, diye mala zıplayan KY gördü... geri basıyor ''

A-YI abi nerelerde, o bilir
'' abi 3 aylarda, kaç saat aralıksız SÖÖÖYÜNCE, günah yazılmıyordu ? normal günlerde 1,5 saate kadar serbesti bildiğim kadarıyla...''
Yorum
-
EURUSD HALİNE BAKIN YA BU GUN GELEN HER OLUMLU HABER SANKİ TERSİNE ANLAŞILMIŞ KURESEL PALA TARAFINDAN Bİ BİZİM MANYAK PALA HER ŞEYİ
DOĞRU OKUDU İT OĞLU İT
KUZU BUNUN AZINA TKÜREYİM BU PALANIN TAM ŞEREFSİZ SİNİRLERİM BOZULDU İLK DEFA İZİNDE EKRANIN BAŞINDA OLAYIM DEDIM ADAM BENİ YEDİ BİTİRDİ DEMEKKİ EKRANA BAKMAYACAN DUNYA YANSA OHHH DİYECEN HİSSİZ OLACAN ANLAŞILDI
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU NASIL Bİ MANYAKLIKTIR YA PALA ALLAH CEZANI VERECEKdur abi acele etme, boştan yere günaha girme... FETVA bekliyozkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİ BİZİM MANYAK PALA HER ŞEYİ
DOĞRU OKUDU İT OĞLU İT
KUZU BUNUN AZINA TKÜREYİM BU PALANIN TAM ŞEREFSİZ SİNİRLERİM
hadi abi yaaww... elini çabuk tut... millet sıradaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
A-YI abi nerelerde, o bilir
'' abi 3 aylarda, kaç saat aralıksız SÖÖÖYÜNCE, günah yazılmıyordu ? normal günlerde 1,5 saate kadar serbesti bildiğim kadarıyla...''
Yorum
Yorum