inşallah artık bahar gelmiştir bizi çorak imkb'ye.
turkiye....22 000 dolar endeks....ve petrol....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Bu gibi haberler son senelerde çok idi..Son zamanlarda iyice kantarın topuzu kaçtı ülkede..hakanbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuünlerde yalan haber yapmak moda oldu .. şimdi oturduğu yerden dünki haberi yazan gazeteciler bugun ne yazacak...
'Hiçbir S&P çalışanı özür dilemedi'
Standard & Poor's Türkiye Bölge Müdürü Zeynep Holmes, analistlerin tecrübesizliğinin kabul edilip özür dilendiğine dair Standard & Poor's yönetimine atfedilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını, Türkiye'de veya Türkiye dışında görev yapan hiçbir Standard & Poor's yöneticisi ve çalışanının özür dilemediğini belirtti.
Holmes, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda çeşitli yayınlarda yer alan haberler doğrultusunda kamuoyunu doğru bilgilendirmek istediklerini ifade etti.
''Öncelikle analistlerin tecrübesizliğinin kabul edilip özür dilendiğine dair Standard & Poor's yönetimine atfedilen iddialar gerçeği yansıtmamaktadır'' diyen Holmes, şunları kaydetti:
''Standard & Poor's, bu açıklamaları ve 1 Mayıs 2012 tarihinde yayınlanan Türkiye Kredi Notu Görünümü Değişikliği'ne ilişkin raporda kullanılan verilerin doğruluğunu sorgulayan açıklamaları kesinlikle reddetmektedir. Raporun hazırlanmasında hata yapılmamıştır ve rapor o gün geçerli güncel verilere dayanarak hazırlanmıştır.
Türkiye'de veya Türkiye dışında görev yapan hiçbir Standard & Poor's yöneticisi ve çalışanı özür dilememiştir. Raporun hazırlanmasından açıklanmasına kadar geçen süreçte Standard & Poor's tüm süreçleri usullere uygun olarak yürütmüştür ve bütün yükümlülüklerini yerine getirmiştir.
Bu yükümlülükler çerçevesinde rapor yayımlanmadan 12 saat önce ilgili yetkililere gönderilmiş ve yine ilgili yetkililere verilerin ve diğer detayların doğruluğunun kontrol edilebilmesi için raporu inceleyebilme imkanı tanınmıştır.''
Özellikle emily ve emine reklamında kantarın topuzunun hepten kaçtığını düşünüyorum..
Ülke olarak çok fazla "ne olduk ulen , dünyaya hükmediyoruz çok iyiyiz çok harikayız uçuyoruz haberleri" yada bu tandanslı yayınlar gittikçe çoğaldı..
O yatırıma geliyor bu özür diledi bilmem kim dizlerimize kapandı şuradan şu kadar para gelecek hedef 2023 2050 2300 , türkiye ağırlığını koydu sarkozy yi seçtirmedi efendim iranı biz çözdük , suriyede bizim sözümüz geçiyor , iş adamlarımız dünyada şirket avında , işte bilmem kim yakında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olursunuz hatta geçersiniz dedi..
Allah allah ne ararsan artık..
Yorum
-
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
70 300 shortlarimida kapadim....euroda cok shortcu var...onlari kessinler sonra bakarim duruma....
boylece bi furusmam daha sonlandi.....19 500 puan aldim...bu golden crossda....FURUSMA 3 AY DI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
trading de onemli olan ic dinamiklerdir....karsi taraf ve ben....ben herseyde shortken...suru karsida ve longdu....
simdi....surude yanima geldi ve short....suru beni sikar....o kadar ahmakla olmak zekami koreltir diye....YAYLAYA CIKIYORUM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Üstat bu paralı site olayında bi gelişme varmı. Ordan hissecilere ekmek çıkar mı ?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrading de onemli olan ic dinamiklerdir....karsi taraf ve ben....ben herseyde shortken...suru karsida ve longdu....
simdi....surude yanima geldi ve short....suru beni sikar....o kadar ahmakla olmak zekami koreltir diye....YAYLAYA CIKIYORUM......::[AZİNA]::...
Yorum
-
KUZUM YARASIN....iyi ettin hoş ettin ve tam zamanında tüydün de asıl para longda şimdi ....longdaki paracıkları bırakma....ha ha ha ....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster70 300 shortlarimida kapadim....euroda cok shortcu var...onlari kessinler sonra bakarim duruma....
boylece bi furusmam daha sonlandi.....19 500 puan aldim...bu golden crossda....FURUSMA 3 AY DI...
Yorum
-
eksper....
3 gun kuralim var....yeni poz ucun...3 gun bekleyecegim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
macro da short ucun yeni riskler olustu....
bu...
yunan da....eski partilerle....bazi solcularin partilerinden kopup....alman istekleri dogrusunda hukumet kurma....bizde bunu kemal dervis yapmisti....econun partisini dagitmisti...para koministi....dinciyi...satinalir...eger gercek inancli degilse....
biz turkler serbetliyiz bu tur dalaverelere...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu yuzden....dun yazmistim...dow ve altini birazdan kapayacaagim diye....ve kapamistim....
bugunde vob u kapadim...heryerde FLAT....
ONEMLI OLAN YUNAN....EURODA KALACAKMI....CIKACAKMI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum