Altin vurus 2
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sn tümer değerli çalışmalarınız için çok teşekkür ederim.. uzun zamandır dolar-tl pozisyon kollayan biri olarak grafiğiniz benim için çok faydalı oldu.. bayadır 1,70-1,72 seviyesini bekliyorum..bi türlü gelmiyor.. bu son zamlardan sonra hele de gösterge kağıt 7,50lerde sürünürken nasıl gelicek merak ediyorum.. kademe yapmak koşuluyla 1,7950 li seviyeler sizce nasıl? verdiğiniz emekler için teşekkür ederim..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
Benim bildiğim burası saygıdeğer BaBo abinin mekanı
Dışarıdan iliştirilmiş grafikler pek yakışmıyor. Bırakın mekan sahibi zamanı geldiğinde kendi grafiklerini assın
nede olsa topicin adı altın vuruş, bu öngörüyü yapıpda kim böyle topic açabilirdi
Yorum
-
kesinlikle abi haklısın.. isteyen istediği kadar topic açıp grafiklerini oraya koyabilir ama burası babo abinin topiği sadece onun grafiğini görmek istiyoruz burada...FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim bildiğim burası saygıdeğer BaBo abinin mekanı
Dışarıdan iliştirilmiş grafikler pek yakışmıyor. Bırakın mekan sahibi zamanı geldiğinde kendi grafiklerini assın
nede olsa topicin adı altın vuruş, bu öngörüyü yapıpda kim böyle topic açabilirdi
saygılar..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
sn.bıkmısbroker.ın engin hoşgörüsüyle katılımcı arkadaşların grafiklerine ses çıkarmayacağını..hatta destekleyicitavır alacağını düşünüyorum...
benim sorum şu...
346 nolu grafikte...dolar..tl..için konuşursak..
2008 sonunda...1.28-1.30 bandında...gep bırakmış...
acaba..gelecek yıllarda..bu gepin dolma ihtimali var mıdır...
tüm paylaşımcılara saygılar..hiçbirşey göründüğü gibi değildir
Yorum
-
güzel dostlar grafikleri begenmeyebilirsiniz bakmayabilirsiniz,lakin bu topigin sahibi istemez ise söyleyebilir bir daha yazmayız.Bu grafikleri sizler için gönderiyorum,yararlanırsınız diye,yoksa başka topige zaten yazıyorum.Meşhur olmayada ihtiyacım yoktur.Boş muhabbetler yaparak sizlere karşılıksız yardım etmeye çalışan dostlarınızı kırmanızın size ne yarar getirecegini anlamış degilim.
eger grafik okumaktan anlamıyorsanız,boş zamanlarınızda ögrenmeye çalışın.Biraz daha ilerleyin temel analiz ögrenin bence size çok daha yararı olacaktır.
Ben bu siteleri yıllarca okudum,takip ettim hiç bir yazı yazmadan temel ve teknik analiz üzerine çalıştım.
Yorum
-
FIRTINA ve DAROKA dostlarım...tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel dostlar grafikleri begenmeyebilirsiniz bakmayabilirsiniz,lakin bu topigin sahibi istemez ise söyleyebilir bir daha yazmayız.Bu grafikleri sizler için gönderiyorum,yararlanırsınız diye,yoksa başka topige zaten yazıyorum.Meşhur olmayada ihtiyacım yoktur.Boş muhabbetler yaparak sizlere karşılıksız yardım etmeye çalışan dostlarınızı kırmanızın size ne yarar getirecegini anlamış degilim.
eger grafik okumaktan anlamıyorsanız,boş zamanlarınızda ögrenmeye çalışın.Biraz daha ilerleyin temel analiz ögrenin bence size çok daha yararı olacaktır.
Ben bu siteleri yıllarca okudum,takip ettim hiç bir yazı yazmadan temel ve teknik analiz üzerine çalıştım.
sizide tanırım TÜMER ABİYİDE...
tümer abime çok büyük ayıp ettiniz
hiç hoş olmadı, yakışmadı sizlere
ki TÜMER ABİ... (geçen sene, kasım falandı galiba )
daha herkes yeni dip derken, 40.000 derken herkesten eveli
3. aparküt demiş atlamıştır yola...
endeksi oralardan ilk döndüren kendileridir...
3. APARKÜTÜN ne olduğunu bilirmisiniz siz
HEY YAVRUM HEEYYY
bakın burda ne dimişiyiz TÜMER ABİ için
TÜMER1962
üstadımız ne zamandır az analiz yapıyor...umarım bizi daha fazla yanlız bırakmaz
ya kuyumcu soydu, ya petrol kuyusu buldu...hep onların analizleri geliyor...İMKB isteriz...

paylaşımlarını sıklaştırmasında belki bir nebze benimde emeğim olmuştur
sağolasın TÜMER ABİ.... İYİKİ VARSIN....
Yorum
-
Sevgili dostum PEGA_SUS
Dostlarımıza lütfen kızmayın.İnanın bana şu anda bilgisayarıma metaTrader indirmeye çalışıyorum.Bilmedigim bu platformu kullanmak için zaman harcıyorum.Bu sevgili dostlarımız bu işte en iyi olmak istiyorlarsa ,bu iş çok çalışmaktan geçmektedir bunu bilmeleri gerekir.
Yorum
-
sn tumer ,grafikleriniz yol gösterici devamını bekliyoruz....size sitemim var gerçi kaat sormayın demişssiniz bilmiyordum...
aklı başında olan bankalar ve sağlam kağıtlar hariç yatırım yapmaz,niye?BU iyi aile çocuğu patronlar anlaşmalı speklerine MKK dan şifrelerini verip kimde ne kadar mal var,kaçtan almış bilgi veriyorlar,,,,
ben böyle ülkenin deeee,devletin de....... hastasıyım
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Sevgili dostum
HİSSE sormayın derken ,grafiklerimin sayfalar arasında kaybolup gitmesini engellemek içindir.Yaşlandık artık ,grafikler derli toplu olunca eski grafiklerin devamını çizme şansım daha çok oluyor gidişatı birlikte daha rahat takip etmek adınadır.Hisse topiklerine çizdigim grafikleri gönderiyorum zaten.
Yorum
-
ben onların gulaanı çekerim abi... sen merak etmetumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili dostum PEGA_SUS
Dostlarımıza lütfen kızmayın.İnanın bana şu anda bilgisayarıma metaTrader indirmeye çalışıyorum.Bilmedigim bu platformu kullanmak için zaman harcıyorum.Bu sevgili dostlarımız bu işte en iyi olmak istiyorlarsa ,bu iş çok çalışmaktan geçmektedir bunu bilmeleri gerekir.
onu ne yapacan abi.... zaten bissürü şey biliyonya, onlar yeter abi...
senin bildiklerinin 10 da 1 ini bilsek, oooohooo aya varırdık şimdiye
PEGA sen bilirsin bir iki, biz biliriz oniki... diyosan o başka ABİ

Yorum
-
Sevgili dostum Lütfen öyle düşünme ,hepimiz ancak bir bütün olabiliyoruz.Hep birlikte ancak parçaları tamamlayabiliriz.Bugün bile öyle şeyler ile karşılaşıyorumki ,hiç bir şey bilmedigimi anlıyorum.Borsa o kadar engin bir bilgi gerektiriyorki ben en iyiyim demek imkansız.Zaten bu işin güzelligide orada hiç bir zaman ögrenme bitmiyor.Belki toprak altına girince !
Bu işin insanı sürekli ögrenmeye .yeni becerilere ihtiyaç duymaya itmesi bizleri daha proaktif hale getirmektedir.Onun içindirki heycanımız ilk günkü gibi canlı olabilmektedir.Bu işi bulaşan onun için ayrılamıyor diye düşünüyorum.Bu iş sonsuz............
Yorum
-
tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel dostlar grafikleri begenmeyebilirsiniz bakmayabilirsiniz,lakin bu topigin sahibi istemez ise söyleyebilir bir daha yazmayız.Bu grafikleri sizler için gönderiyorum,yararlanırsınız diye,yoksa başka topige zaten yazıyorum.Meşhur olmayada ihtiyacım yoktur.Boş muhabbetler yaparak sizlere karşılıksız yardım etmeye çalışan dostlarınızı kırmanızın size ne yarar getirecegini anlamış degilim.
sn. tümer bey, BaBo abimin bir sözü vardır. teknikçinin bir tane grafiği vardır. hedeflerini ona göre belirler. ne kadar fazla grafik o kadar fazla savrulma demektir.
yazımda size karşı bir cephe almışlığım yoktur. eğerki yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFIRTINA ve DAROKA dostlarım...
sizide tanırım TÜMER ABİYİDE...
tümer abime çok büyük ayıp ettiniz
hiç hoş olmadı, yakışmadı sizlere
ki TÜMER ABİ... (geçen sene, kasım falandı galiba )
daha herkes yeni dip derken, 40.000 derken herkesten eveli
3. aparküt demiş atlamıştır yola...
endeksi oralardan ilk döndüren kendileridir...
3. APARKÜTÜN ne olduğunu bilirmisiniz siz
HEY YAVRUM HEEYYY
bakın burda ne dimişiyiz TÜMER ABİ için
TÜMER1962
üstadımız ne zamandır az analiz yapıyor...umarım bizi daha fazla yanlız bırakmaz
ya kuyumcu soydu, ya petrol kuyusu buldu...hep onların analizleri geliyor...İMKB isteriz...

paylaşımlarını sıklaştırmasında belki bir nebze benimde emeğim olmuştur
sağolasın TÜMER ABİ.... İYİKİ VARSIN....
sevgili PEGA dostum,yanılmıyorsam geçen sene haziran aylarının başları idi, endeks 63,000 lerde geziniyordu. endeks 50,000 lere doğru yol alacak diye öngörülerde bulunmuştum.
hatta BaBo abinin topicinde euro bazlı grafiğinide yayınlamıştım. sağolsun BaBo abim dostlarla 2000 puanın lafı olmaz demişti
o akşam dost meclisinden dönüpte yazmıştım. kafamda biraz güzeldi
topicde bir arkadaş verdiğimiz hedeflere inanmayıp. '' sizin kafanız güzel'' biraz dolaşıp gelin türünde yazı yazmıştı. sonucunda endeks 48,000'li rakamları görmüştü
uzun lafın kısası, fazla grafik adamın kafasını yorar
herkes grafik okur emme kimse BaBo abi gibi yorumlayamaz
Yorum

Yorum