Hoş geldin abi, paylaşımların için minnettarım, teşekkür ederim....
Altin vurus 2
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Guzuya bisey olmaz.guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOoooooo Mustafa abi, nihayet topiği açtın, 15 gündür Guzuya diyom, şort şort diye paraları gaptıracan, dinlemiyo beni..
inşallah seni dinler..........
yürrü be imkb kim tutar seni........
Gaptira gaptira Gapmayi ogrenen Tereslerden bir tanesidir O.!
Actigi Cort ile yasanacak duzeltmeden yine para kazanmasi mumkun.
Buradaki puf nokta bu seviyelerden "altin Vurusu" com dillendirirsek Skender ya duzeltmeyi erteler Paso yukari surer, ya da assagi basar ve kirmizi destege surer endeksi ki millerin mallanmasini engellesin.
Yorum
-
2008 yılı.Düştükçe düşüyoruz.Sanki dipsiz kuyu...
Babo abi altın vuruş topiğini açtı.İçimize su serpildi.Uykularımız düzeldi...
Şimdi 2.bir altın vuruş topiği, içimdeki sevinci anlatamam.
Altın vuruş olur-olmaz, o ayrı amma Babo abinin bu grafiklerini görmek bile yetti...
Tekrar hoşgeldin ve gazamız mübarek olsun...
Yorum
-
dilerim aşağı basar.......bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuzuya bisey olmaz.
Gaptira gaptira Gapmayi ogrenen Tereslerden bir tanesidir O.!
Actigi Cort ile yasanacak duzeltmeden yine para kazanmasi mumkun.
Buradaki puf nokta bu seviyelerden "altin Vurusu" com dillendirirsek Skender ya duzeltmeyi erteler Paso yukari surer, ya da assagi basar ve kirmizi destege surer endeksi ki millerin mallanmasini engellesin.
54.500 den beri paradayız..... evliya çelebinin erzurumda kışı 364 gün gelecek gelecek diye beklemesi gibi....biz de düşecek....düşecek...diye bekliyoruz... bir türlü düşmedi....
dolarda bekliyoruz..... bizim iskender (MB) 1,82 üstüne "cıssssss"... diyor... önümüz yaz....döviz ..bir kriz ...savaş ..olmazsa...bollaşır.... dolayısıyla en fazla 1,84'ü belki görür..........
Bıkmış abi.....hep beraber dua edelim...."hedef mağma" diye....... ;)
saygılarımla
talebe A-YI
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
ilk altın vuruştan beri takip ettiğim babo abime hayırlı olsun derken, bir soru: Son çıkışta artan kağıtlar dinlenebilir demişsiniz, prim yapmayan diğerleri (ki banka endeksi dışı kağıtlardır, dohol gibi) ile nasıl bir altın vuruş yaptırabilir sn. abim. Banka ve sanayi endeksi dışında altın vuruş olabilir mi?
Yorum
-
Başbakanın lafı gibi olacak ama " Allah yar ve yardımcın olsun BABO Abi"bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiliyorum, pek cogunuz TOBO dipte olur BaBo abi diyeceksiniz.
Pek cok yerde tenkit edilecegim.
Elestrilecegim.
Laf sokacaklar.
Ancak yine de gorduklerimi yazmam gerekiyor.
Şeytan inananlarla uğraşırmış, inanmayan zaten kendinden. Yola devam abi ......::[AZİNA]::...
Yorum
-
Babo abi hoş geldin, seni aramızda görmek beni çok mutlu etti gerçekten, iyiki varsın abi..Babo abi bu gevşeme ürkütecek cinsden mi olur ?, yoksa usulünce fazla acıtmayacak bir halde mi gerçekleşir, malum pusuda bekliyoz abi, kafirin böğrüne hançeri nezaman saplamalı abi....bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu cikisdan sonra yasanacak gevseme ile yeni bir ALTIN VURUS firsatinin yasanacagini dusunmekteyim.
Yorum
-
Yorum
-
Abi bu grafiğin hedefi Elliot'cuların bahsettiği çılgınlık hali olsa gerek.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALTIN VURUS 2 nin bas grafigini bilgilerinize ve dikkatinize sunuyorum.
Ilerleyen gunlerde sanal alemde bu fikrimin savunuldugunu cok goreceksiniz.

İki sorum olacak bununla ilgili yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Birincisi altın vuruş 2 ile ilgili bir zaman-fiyat hedefiniz var mı?
(XU100 için nihai 8 dolar hedefiniz vardı bir ara fakat oluştuğunu gözlemlediğiniz tobo'nun bu 8 doları hedef olarak aşması beklenmez mi?)
İkinci olarak;
Sizden öğrendiğimiz kadarıyla -eğer yanılmıyorsam- ralliler altın vuruştur ve ralliler mal dağıtımı için yapılır.
Buna göre sanırım altın vuruş 2'nin sonlarına da doğru da mal dağıtım süreci başlar.
Bu sıcak paranın ülkemizden çıkması ve yeni bir ekonomik kriz demek değil midir?
Yorum

Yorum