Altin vurus 2
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu harekete başlamak için 1700 dip diyebilir miyiz abi?bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABD secimlerinden sonra altinda yukari hareket beklerim.
31.12.2012 hedefli guclu bir cikis gerekli sanki..
Saygılarımla..Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
Bu bilgiye hangi kaynaktan ulaştınız?JAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKutsal kitap Kur’an-ı Kerim’de yazan bilgilere göre ilk “kurban” tecrübesi Hz. İbrahim zamanına uzanmaktadır. Allah’a oğlu olması için yakaran Hz. İbrahim’in “oğlu olması halinde onu Allah’a kurban edeceğini” söylemesi üzerine kendisine yapılan büyük bir imtihan olarak karşımıza çıkmıştır ilk “kurban”.
iyin aslı, tıpkı sevgililer günü gibi, öğretmenler günü gibi, anneler günü gibi, bu günün de ticari bir gün oluşudur. İbrahim'in çok büyük koyun sürüsü vardı ve kuraklık baş göstermişti, batmaktan kurtulması için, bu koyunları satması, elden çıkarması, birilerien kakalaması gerekiyordu ve o da bunu yaptı, bir hikaye uydurdu ve o gün kurban bayramı olarak kutlanmaya başlandı.
Medeniyetler çatışmasında, üçüncü dünya savaşında, telef olanlar, yok olacak olanlar, seçilmiş kurbanlar. müslümanlar. Terminatörler, amerikalılar. İşbirlikçiler de müslümanlar, yok olanlar da.
Bu, akıl savaşı.
Kurban bayramınız kutlu olsun.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
jako abi çok gülünç olmuş yazın bayağı ve basit bu konulara hiç girilmese diyecem emme benim demem le olmaz demesem daha eyi ama açıklama şekilleriniz o kadar basit okadar kolayki sanki 1500 2000 koyun satma derdine düşmüş gibi yazmışsınız sanki o gün ordaydınızda vay uyanık diyorsunuz şimdi tıpkı hazreti aliye gelen müşrikler gibi olmuş olay müşrikler yazık ya sana kendini parçalıyorsun ahiret var diye bırak bu işleri diyorlar cevap cok kolay ve karşı tarafın anlayacağı dilden hadi sizin dediğiniz olsun ahiret yok hesap yok ne kaybım olur zaten oleceğim bir gün kabrimde yatarım peki ya tersi olursa ya sizi ve beni birisi topraktan çıkarıp gel hesabı ver dese ne diyeceğiz adamlar şaşkınJAKO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKutsal kitap Kur’an-ı Kerim’de yazan bilgilere göre ilk “kurban” tecrübesi Hz. İbrahim zamanına uzanmaktadır. Allah’a oğlu olması için yakaran Hz. İbrahim’in “oğlu olması halinde onu Allah’a kurban edeceğini” söylemesi üzerine kendisine yapılan büyük bir imtihan olarak karşımıza çıkmıştır ilk “kurban”.
iyin aslı, tıpkı sevgililer günü gibi, öğretmenler günü gibi, anneler günü gibi, bu günün de ticari bir gün oluşudur. İbrahim'in çok büyük koyun sürüsü vardı ve kuraklık baş göstermişti, batmaktan kurtulması için, bu koyunları satması, elden çıkarması, birilerien kakalaması gerekiyordu ve o da bunu yaptı, bir hikaye uydurdu ve o gün kurban bayramı olarak kutlanmaya başlandı.
Medeniyetler çatışmasında, üçüncü dünya savaşında, telef olanlar, yok olacak olanlar, seçilmiş kurbanlar. müslümanlar. Terminatörler, amerikalılar. İşbirlikçiler de müslümanlar, yok olanlar da.
Bu, akıl savaşı.
Kurban bayramınız kutlu olsun.
yazdığımız kelimeler sarf ettiğimiz sözler boyumuzu aşmamalı bir gün gel bakalım sen o gün o yazında ne demek istedin anlat bakalım derlerse hadi lemm diyip kenara çekilemeyizoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
babo KANADA' da deel ki dayan abidayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanada'da deprem olmuş.
Aklıma ilk siz düştünüz.
Geçmiş olsun Sn. Babo.
yerleşti artık vatan topraklarına
en son SAPANCA civarlarında bi yerlerde içiyordu... benim bildiğim
Yorum
-
svg. abzeh.
prognosis programinin ciktisina cok takilmayin... malum bir siteden almissiniz...
isinize yarayacak seyi kimse siteden yayinlamaz

ilgili program tek bir sayim degil yeri geldiginde duzinelerce alternatif sayim verebilmektedir.
kullanilan compressiona gorede bir okadar tekrar uretir. ay gun hafta disinda custom periodlar da tanimlanabilir..
lisansli bir kullanicisi olarak uyarayim dedim... hepsi olasilik --> "risk" yonetimidir...
malum bazi "ustalar"da ayni siteden bol bol alip ustunde bin bir "yorumda" bulunuyorlar, sanirsam ben baska program kullaniyorum...
ornegin prognosisden bir alternatif sayim ekrani (kaliba uyar uymaz mantiklidir degildir konu disi, ne varsa yigar)
umarim summary inspectordeki sacma degerlere dikkat edersiniz.
Yorum
-
sevgili ekaya ya yukardaki açıklaması için teşekkür ederim.mekanik sistemler her zaman için repaint içerirler vede fıractaldırlar.bunu geçmişte açıklamaya çalıştım.eğer bu konu üzerinde yeterli bilgi ve tecrübeniz varsa manuel hesaplamalar vede çalışmalar doğruya daha fazla yaklaşırlar,ayrıca uzun vade bakılmadığı sürece ew analizleri her zaman yanıltıcı olma olasılığındadır.demiyorumki bu analizler tutmaz ama yinede dikkatli olmakta fayda görmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Lem Pega,PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo KANADA' da deel ki dayan abi
yerleşti artık vatan topraklarına
en son SAPANCA civarlarında bi yerlerde içiyordu... benim bildiğim
Senden de kacilmiyor.
Fena iz suruyorsun.
Yakin zamanda Ne Yok'a gidip su Guzuyu bulup Cali dibinden cikaricam.
Yeter saklandi..
Yorum

Yorum