Altin vurus 2

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

sakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn babo Sn Repalize nin altında altın vuruşun başlayıp başlamamsı konusunu abd seçimleri sonrasında altında bir ralli beklentisi var mı acaba ?

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Pek nadir yazsamda çok sık takip etmeye çalışıyorum

Saygılarımla
    ABD secimlerinden sonra altinda yukari hareket beklerim.
    31.12.2012 hedefli guclu bir cikis gerekli sanki..

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      XU30 DA DURUM..
      düştü....düştü.....
      düşmedi....
      eşhedü en lâilâhe illallaah.......

Saygılarımla
      talebe AYI (kuzu'dan kurban olmaz...çünkü yaşı tutmaz...diyen...)

bilvesile hayılı bayramlar.......
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• Permanent
        Katılımcı
        • 08 Ağustos 2011
        • 161

XU30 DA DURUM..
        ...
        ABD secimlerinden sonra altinda yukari hareket beklerim.
        31.12.2012 hedefli guclu bir cikis gerekli sanki..
        Not ettim.

Yorum

• guneysu
          Rize
          • 01 Mart 2009
          • 646

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
          delianliligin raconudur.....bildiginiz gibi....62 000 endekste....bu BUBO ile iddiaya girdik...o altin furus dedi...biz arzin merkezi dedik....

skender once benim yanima gecip...arza kadar indirdi emme merkezine indirmedi...biz ustura balta koyarak SUNNET DUGUNUMUZ VAR....biraz kart emme bunu sunnet edecegiz diye topik bile actik....skender geri dondu....hevaya dogru yukseldi....durzu kirklara karisacak...dogal olarak bu BUBO...derhal topigi acti....kurban bayraminda kuzu kesecegiz eman sizde gelin deyu....

bayrama az kaldi....skender asagi surse dahi...sonuc degismez artik...IDDIAYI BUBO KAZANDI...

incik eyikide kazandi....yoksam intihar filan ederdi...bu konuda fenadir...

degerli dostumu bu vesile tebrik ediyor...huzurunuzda yanaklarini opuyorum...
          Guzu kurban bayramına 2 gün kala, teslim oldu artık. Kasap Babo KESİVER BOYNUNDAN AZCIK..
          !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Bu guzu da besili Guzu Masallah..

Alahu ekbeeeer, Allahu ekbeeer..
            Laaa ilahe illallahh..

Guzu kurban bayramına 2 gün kala, teslim oldu artık. Kasap Babo KESİVER BOYNUNDAN AZCIK..

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

iyi bayramlar
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Bu vesile ile Kurban Bayraminizi kutlar, saglik sihhat ve huzur dolu gunler dilerim.

Istanbul disinda olacagim, 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZI DA KUTLARIM.
                HRISTIYAN DUNYASINA DA ISLAM DUNYASINA DA YARANAMAYAN CUMHURIYETIMIZIN DEGERINI BILELIM.

Yorum

• krokodil
                  Padişah
                  • 28 Nisan 2009
                  • 60

Bu vesile ile Kurban Bayraminizi kutlar, saglik sihhat ve huzur dolu gunler dilerim.

Istanbul disinda olacagim, 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZI DA KUTLARIM.
                  HRISTIYAN DUNYASINA DA ISLAM DUNYASINA DA YARANAMAYAN CUMHURIYETIMIZIN DEGERINI BILELIM.
                  sağolun varolun mustafa bey..bil mukabele...

Yorum

• kuzey
                    Katılımcı
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 162

Basta bikmis broker ve kuzu olmak uzere tum forumdaslarimin kurban bayrami kutlu ve mutlu olsun.

Yorum

• polat55
                      Tecrübeli
                      • 09 Temmuz 2011
                      • 539

Başta Babo abi ve sayın kuzu olmak üzere tüm forum ahalisinin hem Cumhuriyet hem de Kurban Bayramını en içten dileklerle kutlar, bol kazançlı günler dilerim...
                      Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

lem olum....paranin degerinden haberiniz yok....borsanin ciktigi filan yok...yerinde sayiyor....

2010 kasimda borsa 72 000 endeksti....dolar 1.40 ti....

simdi....

borsa 71 000.....EMME DOLAR 1.80.....kim cikmis....ne elaka....

yil 1968....istanbula geldik erzurumdan...muhendis olacagiz diye....fatihte vakiflar yurduna yerlestik....mudur usaglar 6 ay icinde ILIM YAYMA CEMIYETINE UYE OLUN YOKSA GIDIN DER GIBI DURUMU OZETLEDI....

ben sordum belesmi diye....hee dedi...borsa cikti diye sevincten kudurdum....bedava yurt...bedava ilim...bedava yemek....

gittik...uye olduk....risale 1....risale 2....oku oku....muhendislik yok....ben saf saf sordum....yaw biz zaten muslumaniz bunnari biliyoruz....muhendislik okuyorum...o konuya yani hakiki ILIME ne zaman girecegiz...dedim....ilim bu dediler....

aasama bavulun fatih camisinin onundeydi....devam eden usaglar son risaleye kadar gittiler...onda imam ali nin bu bilgileri ona gonderdigini soylemis....yani hepsi gayipten geliyormus...adamda hakli vanli...vanda oxford olsaydi....onada kitaplardan gelirdi...vanda kitapta yokki...

sonra bu risaleleri takip eden usaglar nemi oldu....bilgisayarlar teknolojilerini buldular....iphonlari yaptilar....windowsu gelistirdiler...

tum musluman ulkeler.....SAHLANDI....BORSA CIKTI....70 YILLIK CUMHURIYETIN BIRIKIMLERI PAYLASILDI....YEDILER.
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

DINLER VE YASLARI....

yahudilik....5900 yasinda...

hiristiyanlik...2000 yasinda....

muslumanlik....1300 yasinda....

ve yahudilik ve muslumanlik birebir ayni...herikiside hiristiyanliga asiri olcude karsilar....

eeeee....bu ikisi niye savasta....tamamen aynilar.

okuyun kurani...bakara ve al imran i....tevrati tekrarlar....tek allah vardir der ikiside...hiristiyanlik..uc allah var der gibi...baba ogul ve ruh der....namaz ikisindede var...oruc ikisindede var...zekat ikisindede var....ilk yillarda ikisininde namazda yonlendigi yer kudus....sonra mekke...muhammed miraja kudusten gidiyor....ikisindede hac var var...birinde kudus...oburunde hem kudus hem mekke....IKISIDE...abrahami peygamberleri kabul eder...yahudiler onun oglu ishaktan geldiklerini...muhammed onun oglu ismailden geldiklerini soyler....sunnet ikisindede var....domuz yememek....yenilebilecek hayvan kesim kurali ve bitkiler ikisindede var....

eeeee....bunnar niye kavgada....POLITIK.

ve dunyada....2.2 milyar hiristiyan....1.5 milyar musluman....15 milyon yahudi var....

tek allaha var diyor bunnar...hiristiyanlik tam oyle degil.....emme o katagoride...

iyide kardesim....4 milyarda budist ve digerleri var....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ve bu ulkeyi kuran dinamikler....birgun bu ulkeye sahip cikarlar....hepsi cil yawrusu gibi dagilir....

cunkiii....

TARIH TURKE HEP GEBEDIR.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

SURIYEDE SUNNI MUSLUMANLAR COGUNLUKTA VE EZILIYORMUS.....

bizde din kardeslerimize yardim edecekmisimiz....benim vergimle....bana sormadan....

lem madem bu suriye sunniler cogunlukta......

BU SURIYE DEVLETINI FRANSIZLARA ISYAN EDIP NIYE KURMAMISLAR....

kim isyan etmisse ve savasmissa devleti o kurmus....

ayni....mustafa kemal ve kuvai milliye gibi.....

hiristiyan isgalci varsa.....allaha sukur....kanlarini dokup devlet kurulurken ahirda namaz kil saklan....devlet kuruldumu demokrasi var diye ardina hiristiyani al.....isyan et....

DEEE IKTIR DURZU.

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ve bu ulkeyi kuran dinamikler....birgun bu ulkeye sahip cikarlar....hepsi cil yawrusu gibi dagilir....

cunkiii....

TARIH TURKE HEP GEBEDIR.
                                mübarek arefe günü sen nerden düştün buralara abi...

senin dilin ne söyliyir

senin o diline gurban olsunlar....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information