Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
babo abi ne dediysen en başından harfiyen uygulayan biriyim.gereksiz zamanlarda al sat yapsamda en basından beri trendeyim.sadece ykb de işlem yapıyorum.umarım aşağı altın vuruş dediğinde sana bu forumdan ulasabilirz.bizler çok şanslıyız senin gibisini görmedim elin kolun eşin dostun dert görmesin ALLAH razı olsun
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Altın Vuruş'a inanarak başlık açıldığı günden dibe kadar kademeli alım yaptım. Babo abiden Altın Vuruş bitti yazısını görmeden de satmayı düşünmüyorum.
Benim açımdan en güzel yanı uzun vade yatırım yapmayı, sabretmeyi öğrenmem oldu ayrıca. İlk borsa yıllarımda daldan dala konar ve bir çoğundan da zarar ederdim.
babo abinin... altın furuş diyip, yola atlayacaanı söylemişiz
benim tek bildiğim sayım bu...
taaa EKİM 2010 da babo abimizden öğrenmişem....
7 senede anca 6 ya kadar sayarım ben
kendi sayfamdaki UZUN VADE ANALİZ imin TEMEL DAYANAĞIDIR
buna kısaca DERİN DÜNYA DEVLETİ SOYGUN GRAFİĞİ diyorum
1 millet ne oluyor, nereye gidiyoruz diye düşünürken satışa yazılan tüm malları kapma evresidir
2 uyanık davranıp bu düzeni çözenlerin vermediği mallarıda kapmaya zorlama evresidirbu evrede dünyanın bir yerinde savaş çıkarılır veya bir dolap mutlaka çevrilir
3 ellerindeki malları alabilecek kadar kuru para orta ve küçük yatırımcıda olmadığı için fiyatları yükseltme evresidir
4 yerli büyük yatırımcıların nereye düşeceğiz, ordanmı dönecek, burdanmı diye
babomuzun ALTIN VURUŞUNDAN önce ne kadar mal kaparsam kardır evresidir
5 bu evre ise hemgüllük gülistanlık dünya hemde ky için yok artık daha neler dedirtip hiç borsadan anlamayan insanlara gel-gel evresidir.
6 buda ilk 5 evredeki tradelerden kazanılan TÜRK paralarının yabancı sağlam paralara çevrilip (burasını yanlış anlamayın 5. evre bitene dek %90 yabancı para toplanır, 6 başladığında zaten haliyle değerlenir, KRİZİ ÇIKARTTIKlarındada, devalüe edilip 2-3 katına TCMB ye SATILIR), kalan senetlerinde ortalama maliyetleri hesap edilerek önce satan her zaman kazanır evresidir.
yabancı takasının 62 lerden 65 lere doğru usulca geldiği unutulmamalı...
burada da ikili tepe beklentisi sözkonusu olabilir mi..malumunuz ilk tepe 70 lerde..
yabancı takasının 62 lerden 65 lere doğru usulca geldiği unutulmamalı...
burada da ikili tepe beklentisi sözkonusu olabilir mi..malumunuz ilk tepe 70 lerde..
babo abinin... altın furuş diyip, yola atlayacaanı söylemişiz
benim tek bildiğim sayım bu...
taaa EKİM 2010 da babo abimizden öğrenmişem....
7 senede anca 6 ya kadar sayarım ben
kendi sayfamdaki UZUN VADE ANALİZ imin TEMEL DAYANAĞIDIR
buna kısaca DERİN DÜNYA DEVLETİ SOYGUN GRAFİĞİ diyorum
1 millet ne oluyor, nereye gidiyoruz diye düşünürken satışa yazılan tüm malları kapma evresidir
2 uyanık davranıp bu düzeni çözenlerin vermediği mallarıda kapmaya zorlama evresidirbu evrede dünyanın bir yerinde savaş çıkarılır veya bir dolap mutlaka çevrilir
3 ellerindeki malları alabilecek kadar kuru para orta ve küçük yatırımcıda olmadığı için fiyatları yükseltme evresidir
4 yerli büyük yatırımcıların nereye düşeceğiz, ordanmı dönecek, burdanmı diye
babomuzun ALTIN VURUŞUNDAN önce ne kadar mal kaparsam kardır evresidir
5 bu evre ise hemgüllük gülistanlık dünya hemde ky için yok artık daha neler dedirtip hiç borsadan anlamayan insanlara gel-gel evresidir.
6 buda ilk 5 evredeki tradelerden kazanılan TÜRK paralarının yabancı sağlam paralara çevrilip (burasını yanlış anlamayın 5. evre bitene dek %90 yabancı para toplanır, 6 başladığında zaten haliyle değerlenir, KRİZİ ÇIKARTTIKlarındada, devalüe edilip 2-3 katına TCMB ye SATILIR), kalan senetlerinde ortalama maliyetleri hesap edilerek önce satan her zaman kazanır evresidir.
Şu yazını da öne çekeyim de Guzular ve Guzu kılığında "post kaptıran" tilkiler de dikkatlice okusunlar da skenderin karşısında "skylendering" (!) olmasınlar.
Yazıktır Türkün furuşkan evlatlarına.
Az kaldı bunnardan bu piyasada, nesilleri kurudu çünki..
Bu altın vuruş falan değildir..
Bu bul karayı al parayıdır..
2001 ve 2008 altın vuruşlarında böyle rezalet görülmedi ..
Kızgınlığım sana değildir..Piyasayadır..Lütfen yanlış anlama..
Bu tablodan ben nacizane şu sonucu çıkarıyorum..
Sanayide işler berbat..
Bir not artırım söylentisi veya olası bir gerçekleşmesine oynayan yabancı bankaları sürüyor..
Yani aslında ölen bir ekonominin son bir iyileşmesi , gözünü açıp helallik dilemesi..
Not artışı ve malların tesliminden sonra eşşeehüü...
Bu çıkışa eşlik etmeyen senin kağıdın çok afadersin ama olası bir düşüşte ters trend de NAH çıkar..
Sayın Gundwane
Bul karayı al parayı oyunu başlayalı yıllar oldu.
Yakın zamanda fiyat dilimlerini küçülttüklerinde kendi kendime dedimki;
Ula oğlum bikmis, eskiden 3 kuruşu cebine koyabiliyordun artık o da YOK!
Adamın elinde kağıt da var parada.
Almış borsa denen ekranı karşısına..
Satarsan alıyor, alırsan satıyor.
Bu altın vuruş falan değildir..
Bu bul karayı al parayıdır..
2001 ve 2008 altın vuruşlarında böyle rezalet görülmedi ..
Kızgınlığım sana değildir..Piyasayadır..Lütfen yanlış anlama..
Bu tablodan ben nacizane şu sonucu çıkarıyorum..
Sanayide işler berbat..
Bir not artırım söylentisi veya olası bir gerçekleşmesine oynayan yabancı bankaları sürüyor..
Yani aslında ölen bir ekonominin son bir iyileşmesi , gözünü açıp helallik dilemesi..
Not artışı ve malların tesliminden sonra eşşeehüü...
Bu çıkışa eşlik etmeyen senin kağıdın çok afadersin ama olası bir düşüşte ters trend de NAH çıkar..
Yorum