güko şu rheagı bi dürtsene. yeter yattığı.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
verdim gitti 59 a.yine bi mok kazanamadık.iki günde 171 bin tl lik işleme 200 tl + yazmışımk24Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
eldeki mallara akşama kadar süre verdim giderseler giderler gitmezseler olduğu gibi verip çekilecem kenara yeter gayrii ne halleri varsa görsünler....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi görmüyorum bu işin sonunu. milletin canı yanacak yine.k24
bu yazdıklarımdan kimse etkilenmesin burda belirteyimde sora bana uyarsınız verirsiniz kağıtlar gider küfretmeyinn arkamdan..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
171 bin tl varsa ne işin var burdabogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdim gitti 59 a.yine bi mok kazanamadık.iki günde 171 bin tl lik işleme 200 tl + yazmışımk24
bu havada o kadr para çok tehlikeli bi basarlarsa elde 71 kalır dikkat etmekte fayda var.......
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
171 bin ne gezer toplam işlem hacmi o kadar
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
e hadi yolcuları indirdiysek devam edelim o zaman.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdim gitti 59 a.yine bi mok kazanamadık.iki günde 171 bin tl lik işleme 200 tl + yazmışımk24
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere hadi yolcuları indirdiysek devam edelim o zaman.
::::
)))))))))))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
dur abi her kademede içim yanıyor zaten bak 60 oldu pezemekBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ykbnk 470 gider artıkEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstere hadi yolcuları indirdiysek devam edelim o zaman.
Mevlana der ki;
Yorum
-
aslında fena görünmüyo ama ben kendi elimdekileri dürtemez oldum ::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko şu rheagı bi dürtsene. yeter yattığı.
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
allah tepesinden baksın ne yapayım yukarıda kalmış 1000 puvan marj riske edilecek rakamlar değilBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRadyolog abi senin bilgisayar kaç çekirdek
MİLYON ÇEKİRDEKKKK

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum