39 dan verdiğim alcar 37 gelmiş gözümün içine bakıyo ama 36.20 -36.40 lara gelirse öperim gelmezsede yapcak bişe yok ..........
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
battık neremden ses cıkacak diye merak ediyorum ...............GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertredaş kardeş hiç sesin çıkmıyo ....
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
tam tatlı havası yürü tatlım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :::::::
))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
benide batırdınnnntredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbattık neremden ses cıkacak diye merak ediyorum ...............

Mevlana der ki;
Yorum
-
NUH ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. / NUHCM [] 19.10.2012 16:34:20
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi:Akyar Mevkii Hereke - KOCAELİTelefon ve Faks No.:( 262 ) 316 20 00 Fax:( 262 ) 511 41 21Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:( 262 ) 316 20 12Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:HayırÖzet Bilgi:Yatırım Teşvik Blegesi alımı
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Atık ısıdan 18 MW enerji elde etmek üzere 36.000.000 TL. yatırım tutarı olan teşvik Belgesi alınmıştır.
Gümrük Muafiyeti ve KDV istisnası teşviklerinden yararlanılacaktır. Yatırımın;
Başlama tarihi: 27.01.2012
Bitiş tarihi: 27.10.2015'dir.
bu ey bişemidir belki tavanlarrrr.....Mevlana der ki;
Yorum
-
endeks çıkarken çıkmayan ma endeks düşerken herkesten önce düşen sneteler uyuz oluyom onların sipekklerin kınıyorum ::::::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
seninki naz yapıyoooo efekent hocamMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereggub ne oluyo anlayamdım bölünecek fiyatımı yükseltiyo ...
yeterince marj yaratmak için yapıolar gükoo
yükselio deyip millleti trene bindirip sonra da gömerek malı ele verecekler ;);)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi bu numarayı güko yermiii onun tarihini verdim ben ozamana dek bekleyecez....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeterince marj yaratmak için yapıolar gükoo
yükselio deyip millleti trene bindirip sonra da gömerek malı ele verecekler ;);)
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum