GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi biliyosun işin teknik kısmı benim alanım değil onu teknikçilere diyecen ::::::::::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKARTN cu teknik düzletmek isitoyrsa
bugün 244 üzeri kapamalı
en düşük fiyat 240,5 üzeri olmalı
duydun mu gükooo
))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ben bu ziraatinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sövünce düzeldi 1 saattir hizmet dışılarBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
paylaşımlar için teşekkürler erdal bey...erdal80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBRSAN 28.30 29.40, TRGYO 284 geçilip 3.02 hareketini yapar mı acaba deyip bekliyorum.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
fmızp kalkarke bfrende kalkarmı acepppppp :::::
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfmızp kalkarke bfrende kalkarmı acepppppp :::::
))))))
sen dersin de olamz mı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
isteyim o yünde ama beni dinleyen kim abiiiiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen dersin de olamz mı

sallayınca işte böle tutmuyo....Mevlana der ki;
Yorum
-
abi bu dırıt ne ya öle bilmediğim etmediğim kağıtlardan bahsedipte beni kötü yollara sevketmeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi DIRIT gibi bi kaat bulamadın gükoo
Mevlana der ki;
Yorum
-
dırt değil. balat gibi bulacaksınız. hançer formasyonu dedik ya.
hergün liste başı senet. ama soldaki liste ama sağdaki liste. kimseye vermiyor sırasını.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
radyolog abi daha senin olduğun tahtaya gelmem ikimiz ağır geliyozzzz sipeye kaldıramıyo ::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum