netas 10.80 den brısa 5.08 den sonra kopcak gibi duruyo....
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
EGEEN 60.00 yaparmı ,PINSU 346/354 kırıp 374 olurmu diye sabreden derviş modun da bekliyorum,
tatlınız da, BAKLAVA, ŞÖBİYET, SARMA, DİLBER DUDAĞI, olmadı SÜTLÜ NURİYE olsun,cümlenize hayırlı günler, afiyet olsun.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
Saliha, ALLAH insana önce sağlık versin,vaden dolarda ölürsen, helvanı bile yiyemeyiz,sen iyisi mi SABRET,azıcık sabır da çokça keramet var der eskiler,sevgiler.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş. / EGGUB [] 12.10.2012 15:02:36
Izahname - Sermaye Artirimi
EGE GÜBRE SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN;
ŞİRKETİMİZİN 10.000.000 TL'LİK KAYITLI SERMAYE TAVANI İÇERİSİNDE ÖDENMİŞ SERMAYEMİZİN 7.991.200 TÜRK LİRASI NAKİT KARŞILIĞI OLMAK ÜZERE 2.008.800 LİRADAN 10.000.000 LİRAYA ARTIRILMASI VE NAKİT KARŞILIĞI ARTIRILAN SERMAYEYİ TEMSİL EDECEK PAYLARIN SATIŞI İLE İLGİLİ İZAHNAMEDİR.
BU SERMAYE ARTIRIMI NEDENİYLE ÇIKARILACAK PAYLAR SERMAYE PİYASASI KURULU'NCA 11/10/2012 TARİH VE 100/1105 SAYI İLE KAYDA ALINMIŞTIR. ANCAK KAYDA ALINMA ORTAKLIĞIMIZIN VE PAYLARININ KURUL VEYA KAMUCA TEKEFFÜLÜ ANLAMINA GELMEZ. SERMAYE PİYASASI KANUNU UYARINCA, İZAHNAME VE EKLERİ İLE SİRKÜLERLERDE YER ALAN BİLGİLERİN GERÇEĞİ DÜRÜST BİR BİÇİMDE YANSITMASINDAN İHRAÇÇILAR SORUMLUDUR. ANCAK, KENDİLERİNDEN BEKLENEN ÖZENİ GÖSTERMEYEN ARACI KURULUŞLARA DA ZARARIN İHRAÇÇILARA TAZMİN ETTİRİLEMEYEN KISMI İÇİN MÜRACAAT EDİLEBİLİR. BAĞIMSIZ DENETİM KURULUŞLARI İSE, DENETLEDİKLERİ MALİ TABLO VE RAPORLARA İLİŞKİN OLARAK HAZIRLADIKLARI RAPORLARDAKİ YANLIŞ VE YANILTICI BİLGİ VE KANAATLER NEDENİYLE DOĞABİLECEK ZARARLARDAN HUKUKEN SORUMLUDUR.

bakın arkadaşlar bagfs ta yaşananlar ilerleyen günlerde eggub dede yaşanabilir dikkatle takip edin..
bundada bedelli hikayesi vardı oda bölünsün rüchan kullanma son gününü öğrenelim onunda icabına bakarız..
ben kaçırırsan siz bununla ilgili haberleri okursanız yapıştırn buraya olurmu...
Mevlana der ki;
Yorum
-
veryy good. thank you.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/Sorg...TipValue=0%2c1
enkaı 15.10.2012 tarihinde 4.69 fiyattan 91.021 adet alım gerçekleşmiş ....
tekniğini bir inceleyelim teknikten anlayan dostlar. belki bir çorba içeriz..
son hazırlıklar yapılıyor gibi. 3 vakit verelim buna."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
güzel kağıt abi bendimde gözüm senin ttkom da diğer gözüm golts da bi gözümde oynaştaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
20.10da haftalık 100 günlük ho var oraya gider de geçermi sen bilirsinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bende bindim radyolog abi hadi hayırlısı ::::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
valla daha da dürtmek isterdim radyo abi ama pilim bittiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
belli belii. çizdin kademeleri .GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende bindim radyolog abi hadi hayırlısı ::::
))
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

Yorum