ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bende o dediğin durum yok saliha ;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Sevgili efekent, göldeki camuş kıçını kıpraştırınca cmbtn da kıpraşıyo,gerçi çimentolar toplu hücüm toplu defans yapardı ama bu aralar ferdi hareketler başladı sanki.sevgiler.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
sıra ona da gelecek. sığ olması kimselerin kalmadığı milletin yılıp terkettiği anlamına da gelir. Erbos uzun vade düşündüğüm bir hisse.erdal80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterERBOS, tipik kayserili
para yedirtirmi ki bu sığlıkla,"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
benimde takıldı sabah ama para yok hepsi mallarda bağlı...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererbos takılıyor gözüme. 18,50 önemli....
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
*ŞİmŞek: Sİgara zammi zamanlamasi konusunda yorum yapmak İstemİyorum(16/10/2012 - 12:00:48)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
uzun vade kabulumdür, 2009 aralıkta 720 den 100 tane alıp atmıştım takip amaçlı 1 yıl sonra 14.00 den satmıştım daha sonra 26.00 gördü demek ki uzun vade 1 yıl değilmiş diye düşünmüştüm,insanların vade anlayışı önemli,sevgiler.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
bagfs ları 55.50 den yolladımmmMevlana der ki;
Yorum
-
benden de afiyet olsun ........Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
Yorum