günaydın, hayırlı bol kazançlar.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
selam kolay gelisin arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
s.a günaydınlar bol kazançlar
bugünlerde en güzel gördüğüm senet yaprak süt olarak çıkıyor karşıma dün biraz hareketlenip geri verdiler
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
Yorum
-
burva , kaplamin , atlas taşıyorum, atacı zararla 1.66 dan çıkıp 1.54 den ihgzte yapmıştım. taşımaya devam...ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşgeldiniz hocam
eldeki hisseleri ne yaptınız
Yorum
-
trade ederken dün 81.75 den döktü beni koptu. 90 lı seviyleri görüp dinlenecektir bir süre...muzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad afyon hakkında ne düşünüyosun? eski günlerine döner mi?
Yorum
-
s.a hayırlı ramazanlar simurg hocam elimde yaprak pınar su var yorum yapabilirmiisn teşekkürlerBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum