GÜnaydin herkese bol kazanÇlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
* 2012 yılı Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre ihracat miktar endeksi % 29.1, ithalat miktar endeksi % 7.2 arttı
* Bugün Mayıs ayı cari denge rakamı açıklanacak
* Fitch ABD'nin AAA olan kredi notunu teyit etti, görünüm negatif
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
kolay gelsin arkadaşlar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
biraz egser aldımMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
çınlatttım ;)ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulagımı cınlatan oldumu? benim usak lar hareketlenmis, hos yalandır daMevlana der ki;
Yorum
-
o eşeklerden bendede var bayadır dinlendi belki arkası gelir 46 yapıp duruyor belki tavan kapattırırlar.. iyi olur...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulagımı cınlatan oldumu? benim usak lar hareketlenmis, hos yalandır da
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum