doholde hacim ufaktan artmaya başladı
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
-
sabah biyerde okudum aradım ama bulamadım gözde ve migros tansaşlar için görüşmeye başlıyormuşmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözde-ilk etapta-370-380-4000 arası ğidecek ğibiELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
herkese benden günaydın.yeni kalktım kusura bakmayın
güzel dikeleriniz için teşekkür ederim mgros evin eksiklerini tamamlamış görünüyor
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
konya 330 u gecerse ordanda bi yevmiye çıkar diye dşünüyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
SON DAKİKA : İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Aziz Yıldırım ve diğer tutukluların selbest kalmasına itiraz ettiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ağırlıklı selec, önceden kalma brsan, burva, kaplmn, atlas taşıyorum....
Yorum
-
simurg hocam nasılsınız bmeks için yorumunuz nedir teşekkürlerBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum