Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
s.a günaydınlar bol kazançlar
dün lokman hekim i güzel gördüm 3,51 boşluğu orayı doldurabilir
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
jcr, türkiye'nin uzun vadeli kredi notlarını teyit etti, görünümünü durağan'dan pozitif'e yükseltti
(28/06/2012 - 10:05:31)[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
goldman sachs, erdemir için fiyat hedefini 2.4 tl'den 1.4 tl'ye indirdi[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
bu arada thy nın neresinde altın buldular. gene birileri para aklama derdinemi düştü ne 2 yi gördüğü günden bu yana soluksuz yükseliyor.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
Bu seviyelerden düzeltmeye girmesi gerek diye düşünüyorum sahsen ben...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada thy nın neresinde altın buldular. gene birileri para aklama derdinemi düştü ne 2 yi gördüğü günden bu yana soluksuz yükseliyor.
girersede sonraki cıkısına takılabilirim
Yorum
-
bende bu yükselişin arkasında başka birşeyler oduğunu düşünüyorum ve yükselişin 5 den aşağı durmayacağı kanaatindeyimmustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu seviyelerden düzeltmeye girmesi gerek diye düşünüyorum sahsen ben...
girersede sonraki cıkısına takılabilirim

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
Yorum