Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün odada boya badana işleri var fazal takılamayabilirrim..
eggub
comdo
krtek
usak
mıpaz
elde olanlar...
krtek de hareket çekmiş.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
saol ablam düün üzeri bu paralar ilaç niyetine geçiyor.ah bir görsen beni önüne gelen önümü kesiyor para istiyor.ne zor geleneklerimiz varmış.bacak kadar velet kapıyı açmıyor diye 500 tl verdim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Karakas atlantis kiymetli madenler, paylarinin imkb'de islem gormesi icin basvuruda bulundu
imkb web sitesinde konuya iliskin olarak asagidaki aciklama bulunuyor:
"karakas atlantis kiymetli madenler kuyumculuk telekomunikasyon sanayi ve
ticaret a.s. Paylarinin islem gormesi icin basvuruda bulundu
sirketin adi karakas atlantis kiymetli madenler kuyumculuk telekomunikasyon
sanayi ve ticaret a.s.
Basvuru tarihi 08.06.2012
satilacak paylarin nominal tutari 12.500.000 tl "
-matriks-
guney kibris rum yonetimi tarafindan yapilan aciklamada avrupali
ortaklardan alinacak finansal kurtarma parasinin yalnizca bankalarin
yeniden sermayelendirilmesi icin degil ayrica daha genis mali
dengesizlikleri gidermek icin de kullanilabilecegi ifade edildi.
Guney kibris maliye bakani konuya iliskin aciklamasinda
"eger bir ulke destek mekanizmasina basvuracasa bu ulke butun
faktorleri jesaba katmali. Bu faktorler gelecek donemlerde
ortaya cikabilecek ihtiyaclari icermeli yalnizca bugun icin
acil olarak ihtiyac duyulan konulari degil gelecekteki ihtiyaclari da
karsilamali" dedi.
İnsaALLAH cok kazan ablam saglıkla hayırla yap dugununu fazla fazla gelsın...Hem sen kazan hem de bızım kınlerı al ki biz de sevinelim, birileri kazandınmı ben sevınıyorum kendi adıma..Bana men dakka dukka yı hatırlatıyo
bugün odada boya badana işleri var fazal takılamayabilirrim..
eggub
comdo
krtek
usak
mıpaz
elde olanlar...
EGGUB DE ÇEKTİ BİR HAREKET
Mevlana der ki;
Yorum