konya bi haraketlensede para kazansak
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
konya benden mi sorulur acep
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Bence kendin almayı dene bunu kardes ;) grafik olarak güzel görünüyor..20,20 yi bugün test etti... üzerinde bi islemle 22,20 yi ilk hedefine alır... 21,35-2190 aralığında direnci mevcut...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergurkooooooooooo, arada akmerkeze de takıl, onlarında paralarını alkı yüregim yag baglasın....
Hisse bildiğim kadarıyla sığ sanırım yanlış hatırlamıyorsam... teknik olarak iyi gördüm gibi... üstadlarda baksın bence...
Yorum
-
3975 üzeri kapanışlarında 42,25 i hedefler gördüm bunumehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralcar ne yaptın gürkan hocam -40.-44-46 arası trde yerleri acele etmediysen-
benim maliyet-37200-37800 beklemede
kısada yükselen ücgen olabilir mi?
Yorum
-
Gükocum bizim odada boya badana basladı... Türbeyi acta orada izleyelim bariGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün odada boya badana işleri var fazal takılamayabilirrim..
eggub
comdo
krtek
usak
mıpaz
elde olanlar...
bu arada 5350 den CMBTN geldi... ASLAN gelmedi hala ;) 5300 deymiş emrim
Yorum
-
şuan tam detaylı analiz yapamıyorum.fakat tahta sıg ve uzun zamandır takip ettiğim bir hissemustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3975 üzeri kapanışlarında 42,25 i hedefler gördüm bunu
kısada yükselen ücgen olabilir mi?
her her şey olabilir.
Yorum
-
çok ğüzel hisseler yakalıyorsunuz tebriklermustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence kendin almayı dene bunu kardes ;) grafik olarak güzel görünüyor..20,20 yi bugün test etti... üzerinde bi islemle 22,20 yi ilk hedefine alır... 21,35-2190 aralığında direnci mevcut...
Hisse bildiğim kadarıyla sığ sanırım yanlış hatırlamıyorsam... teknik olarak iyi gördüm gibi... üstadlarda baksın bence...
Yorum
-
KİMİN TALEBESİmehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok ğüzel hisseler yakalıyorsunuz tebrikler
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Endeks sağlam dursunda....Devamı gelsin İNŞALLAH...mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok ğüzel hisseler yakalıyorsunuz tebrikler* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKİMİN TALEBESİ

öhö öhöDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum