Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22826

RYSAS verdim 86 abv (http://forum.keyborsa.com/showthread...834#post424834 )

RHEAG VERDİM 207

BİLGİNİZE
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben konyadan buldum siz
      ben henüz bulamadım tektuda arayıp duruyorum
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ibugra
        Tecrübeli
        • 28 Ağustos 2009
        • 720

iş bankası interaktif kullanan varmı ben açamadım bugün

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22826

GÜko gİtmİŞ

hayrolaaa
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

mepette sıkışma süreci devam ediyor...pozisyonumu koruyorum
            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              GÜko gİtmİŞ

hayrolaaa
              ben burdayım abi gitmedim bir yere
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• mancurya
                Çalışkan
                • 01 Haziran 2012
                • 519

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                mepette sıkışma süreci devam ediyor...pozisyonumu koruyorum
                AVGYO takip etmekte fayda var...

Yorulmuşa benziyor...

BOL KAZANÇLAR..
                * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

BEKİR GÜRDAMAR - AA

EFG Başekonomisti Haluk Bürümcekci, piyasaların yönünü Yunanistan seçimleri ve AB Liderler Zirvesi'nin belirleyeceğini belirterek, ''Kriz İspanya ve İtalya'ya da bulaşırsa ve bu ülkelerin borcu sürdüremeyeceği daha yaygın olarak düşünülürse, o zaman şu ana kadar başvurulmayan silahların kullanımını gerektirecek bir durum ortaya çıkacaktır'' dedi.

Bürümcekci, Merkez Bankası'nın sıkı para politikası sayesinde TL'nin değer kaybetme olasılığının azaldığını da kaydetti.

Global piyasalara ilişkin AA muhabirinin sorularını cevaplayan Bürümcekçi, yılın ikinci yarısında Avrupa borç krizindeki gidişatı, 17 Haziran'daki Yunanistan seçim sonuçları ve sonrasında 28-29 Haziran'da yapılacak AB Liderler Zirvesi'nin belirleyeceğini dile getirdi.

Belirsizliklerin uzama ihtimalinin bölge ekonomilerinde görülen hafif resesyonun derinleşmesi ihtimalini yükseltecek en önemli risk olduğunu söyleyen Bürümcekci, Yunanistan'da yapılacak seçim sonuçlarının piyasalara etkisine ilişkin de, ''Avro'da kalmak için alınması gerekli yapısal reformlar ve mali tedbirler paketini destekleyen partilerin hükümeti oluşturması elbette olumlu karşılanacak. Nitekim son anketlerde böyle bir partinin önde gidiyor olması piyasalara olumlu yansıdı'' diye konuştu.

Ancak seçim sonucu bu şekilde olsa bile, bu tedbirlerin politik maliyetinin, uygulama sürecinde sorunlara yol açacağını vurgulayan Bürümcekci, ''Ayrıca, esas sorun Yunanistan'dan çok İspanya ve İtalya gibi daha önemli ülkelerin borçlanma faizlerinin yeniden tehlikeli bölgeye yükselmesi olmuştur. Bu sorunu gidermek AB açısından çok daha zor bir görev olacaktır'' dedi.
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    AVGYO takip etmekte fayda var...

Yorulmuşa benziyor...

BOL KAZANÇLAR..
                    dünkü hareketinden sonra kimse yanaşamaz 89 a kadar çektiler 75 e kadar bastılar.

Yorum

• mancurya
                      Çalışkan
                      • 01 Haziran 2012
                      • 519

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      BEKİR GÜRDAMAR - AA

EFG Başekonomisti Haluk Bürümcekci, piyasaların yönünü Yunanistan seçimleri ve AB Liderler Zirvesi'nin belirleyeceğini belirterek, ''Kriz İspanya ve İtalya'ya da bulaşırsa ve bu ülkelerin borcu sürdüremeyeceği daha yaygın olarak düşünülürse, o zaman şu ana kadar başvurulmayan silahların kullanımını gerektirecek bir durum ortaya çıkacaktır'' dedi.

Bürümcekci, Merkez Bankası'nın sıkı para politikası sayesinde TL'nin değer kaybetme olasılığının azaldığını da kaydetti.

Global piyasalara ilişkin AA muhabirinin sorularını cevaplayan Bürümcekçi, yılın ikinci yarısında Avrupa borç krizindeki gidişatı, 17 Haziran'daki Yunanistan seçim sonuçları ve sonrasında 28-29 Haziran'da yapılacak AB Liderler Zirvesi'nin belirleyeceğini dile getirdi.

Belirsizliklerin uzama ihtimalinin bölge ekonomilerinde görülen hafif resesyonun derinleşmesi ihtimalini yükseltecek en önemli risk olduğunu söyleyen Bürümcekci, Yunanistan'da yapılacak seçim sonuçlarının piyasalara etkisine ilişkin de, ''Avro'da kalmak için alınması gerekli yapısal reformlar ve mali tedbirler paketini destekleyen partilerin hükümeti oluşturması elbette olumlu karşılanacak. Nitekim son anketlerde böyle bir partinin önde gidiyor olması piyasalara olumlu yansıdı'' diye konuştu.

Ancak seçim sonucu bu şekilde olsa bile, bu tedbirlerin politik maliyetinin, uygulama sürecinde sorunlara yol açacağını vurgulayan Bürümcekci, ''Ayrıca, esas sorun Yunanistan'dan çok İspanya ve İtalya gibi daha önemli ülkelerin borçlanma faizlerinin yeniden tehlikeli bölgeye yükselmesi olmuştur. Bu sorunu gidermek AB açısından çok daha zor bir görev olacaktır'' dedi.
                      Sürekli medyada bu mevzular işleniyor...

Halbuki italyanın çok ciddi altın stoğu var...Galiba dünyada 2.

Vardır bununda altında bir vaka...?

Altındalarmı bilmiyorum...?

200 dolar olduğu günleri unutmuyorum...

NOT..;
                      Sadece zandır ,atmadır tutmadır ,
                      bu yazıyı kaale alıp yatırım asla yapma ,bilgimde kültürümde yok
                      * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

mıpaz inceleyin bakalım iş çıkarmı arkadaşlar...
                        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• mehmetayhan
                          Demirbaş
                          • 23 Temmuz 2008
                          • 1850

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          RYSAS verdim 86 abv (http://forum.keyborsa.com/showthread...834#post424834 )

RHEAG VERDİM 207

BİLGİNİZE
                          abi biraz erken olmuş 080 maliyetim 087 üzeri 094-095-098 arası beklerim

Yorum

• mehmetayhan
                            Demirbaş
                            • 23 Temmuz 2008
                            • 1850

gntra-3500-3550maliyet iyi demiştik 3990 denemiş oda

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

mepet haraketlendi hocam
                              Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

selamlar. aslan kükremiş
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information