ula ne olir yav dax -%.4 olmuş
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
dolaras 187 olmuşş
kürtaja devam :::::::::::::::
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
şu haberle konyayı yakalayabilen oldumuuuGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : KONYA CIMENTO SANAYII A.S. / KONYA [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 01.06.2012 15:44:15
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ORTAKLIGIN ADRESI : HOROZLUHAN MAHALLESI, ANKARA CADDESI NO:195 42300 SELCUKLU/KONYA
TELEFON VE FAKS NO. : 0 (332) 346 03 55
ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0 (332) 346 03 65
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
OZET BILGI : ESAS SOZLESMEMIZIN `SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN YAYINLADIGI KURUMSAL YONETIM ILKELERININ BELIRLENMESI VE UYGULANMASINA ILISKIN DUZENLEMELERI` KAPSAMINDA UYUMLU HALE GETIRILMESI AMACIYLA TADILI HAKKINDA KARAR ALINMASI.
---------------------------------------------------------------------------------------------
ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
SIRKETIMIZIN 01.06.2012 TARIHLI YONETIM KURULU TOPLANTISINDA ESAS SOZLESMEMIZIN 7., 22., 23., 25., 28., 29., 41., 42., 46., 53., 54., 74. MADDELERININ DEGISTIRILMESINE AYRICA 75., 76. VE GECICI 1.MADDESININ ILAVESINE KARAR VERILMISTIR. TADIL METINLERI EKTE YER ALMAKTADIR.
|Mevlana der ki;
Yorum
-
boğaziçi sende vardır konyaMevlana der ki;
Yorum
-
bende yok maalesef 323 ten vedalasmıstım en son.deniz yatırım uzun süredir mal toplkuyordu amacı belli oldu sermaye arttırımı bekliyorlardı senelerdir.eğer bedelsiz varsa bilmem nolur bu senetBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne olup bittiğini anlamaya çalışıyom abai yatmıyom dışarısı çomkötü biz tutunuyoz ne iş sen bişe anladınmmıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula ne olir yav dax -%.4 olmuşParaşüt ile yumuşak iniş dedik daha ne diyelim.muzzy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterortalık toz duman ne olacağı hiç belli değil, nakitte beklemek en güzeli herhalde...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
öle başka toplanan hisseler varmı gördüğünMevlana der ki;
Yorum
-
ben seni çok seviyimEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko sen beni sevmiyisin :(
Mevlana der ki;
Yorum
-
mrshl vakti gelmiş olabilir belki radyolog abi ::::::::::::::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ekranı kapattım izlemiyom artıkkkkk ::::::::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
hemen karartmışsınız enseyi boğaziçi telefon açtı yetiş abi dedi. zıpladım geldim hemen. sanırım geldiğim de belli oldu.
bakalım + kapatabilcezmi haftayı
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
Yorum