birazcıkda bmeks aldım ...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
mataş güzel senet beklemeye değer
BURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
hocam dalgamı geçiyon ben kim senin yazdığının üzerine yorum yapmak kim sen diyosan eğer gider..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko akgrt salı günü 2 haftaya cuma 2,10 olur mu?Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermatasda izlenebilir....3.20 de dikkat çekmişiz yazmışız ...hızlıtrader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermataş güzel senet beklemeye değer
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
-
-
fonk giimiş saliha bende seni arayacaktım tam hadi iyisin
Mevlana der ki;
Yorum
-
Evet ayhan hocam 01.05.2012 denr sonra ücretli oldu 3 aylık 79 TL istiyor. Ziraat Trader kullanayım dedim ücretsiz ondanda bişey anrlamadım ayrıca sadece endeks 100 hisseleri gösteriyo digerlerini bulamadım.mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sanırım reeltrede ekranı ücretli dün matriks ekranını açtıramadım bir türlüBirşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
eldekiler duruyomu hocam son durum nedir ittfk bozulma varmımehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık sanırım reeltrede ekranı ücretli dün matriks ekranını açtıramadım bir türlü
Yorum
Yorum