SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
allah çoluğuna çocuğuna bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
efekent hocamız hoş gelmiş...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
Kap : Ihlas holding a.s. / ihlas [] ozel durum aciklamasi (genel) 17.04.2012 10:24:32
kap : Ihlas holding a.s. / ihlas [] ozel durum aciklamasi (genel) 17.04.2012 10:24:32
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : 29 ekim caddesi no:23 yenibosna-bahcelievler/istanbul
telefon ve faks no. : 0 212 454 20 58 / 0 212 454 21 36-37
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 212 454 24 28 / 0 212 454 24 27
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Teminat olarak verilen hisse sentlerinin dava sonucu geri alinmasi hk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
aciklanacak ozel durum/durumlar:
Daha once, muhtelif ozel durum aciklamalarimizda, lehman brothers finance sa ile bir opsiyon anlasmasi kapsaminda teminat olarak verilen 8.000.000 lot ihlas ev aletleri imalat sanayi ve ticaret a.s. Hisse senetlerinin geri alinmasina iliskin, istanbul 4'ncu asliye ticaret mahkemesi nezdinde acilan davada,
16.04.2012 tarihli celsede;
davacinin davasinin kabul nedeni ile kabulu, 24.04.2008 tarihli sozlesmeye istinaden davali sirkete teminat olarak teslim edilen 8.000.000 lot ihlas ev aletleri imalat sanayi ve ticaret a.s. Hisselerinin davalidan (lehman brother finance sa) alinarak, davaciya (ihlas holding a.s.) verilmesine karar verilmistir.
Bu sekilde, "mezkur 8 milyon lot ihlas ev aletleri imalat sanayi ve ticaret a.s. Hisse senedi, ilgili araci kurumdaki hesabimiza intikal etmistir."
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
durdo ve akmerkez gyo benim hoşuma giden senetler akmgy sanki 26 ve 28 denemesi yakın gibime geliyorBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
-
1695 e yazdım bi lokmaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMAALT hoşuma mı gitti ne
neden dir bilmem gerçi
beliki tatilim gelmiştirde ondan
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
brsan yazmışmıydık dün
Mevlana der ki;
Yorum
-
anladığım gideceğini 2650 den atladım brsana
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum