ne oldu piyasa bozuldu, paylaşım azaldı.
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
-
piyasa iyiyknede paylaşım düşüktü zaten.anlyırum işeriniz var ama iki laf edecek kimse yokmu yaniBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oldu piyasa bozuldu, paylaşım azaldı.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa iyiyknede paylaşım düşüktü zaten.anlyırum işeriniz var ama iki laf edecek kimse yokmu yani
buyurunuzzzz cayyDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
endeks kapanış tahmini yapalım .. :
)
60.950 dedim benMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
iyi akşamlar sizlere kolay gelsin...Mevlana der ki;
Yorum
-
60,900 benim tahminimBURADAKİ YAZILARIM KESİNLİKLE AL - SAT - TUT TAVSİYESİ İÇERMEZ BUNA UYARAK KESİNLİKLE ALIM - SATIM YAPMAYINIZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum