Cümleten günaydın.Bol kazançlar dilerim...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
herkeze günaydın bol ve hayırlı kazançlar .........................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
ERDAL KILINÇ İstanbul
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding’in sahibi Galip Öztürk’ün tutuklandığı organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında dün yeni bir operasyon düzenledi. Operasyonda Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding yöneticileri ve Beykoz Belediyesi’nin bazı çalışanlarının da aralarında bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.
Metro Holding’te arama yapan polisin borsada manipülasyon ve kara para iddiaları üzerine Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzmanlarıyla birlikte şirketin hesaplarını incelediği belirtildi. Soruşturmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a giden bir ihbar mektubunun başlattığı, Alman hükümetinin de bir Alman bankasında bulunan 500 milyon TL için Metro Holding ve sahibi Galip Öztürk’ü soruşturduğu kaydedildi.
Mero Turizm’de arama
Özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürüten soruşturma kapsamında, İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda bir ay önce gözaltına alınarak tutuklanan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding’in sahibi Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevgi Mert, Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel’in de aralarında bulunduğu bazı Metro Holding yöneticileri, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, Emlak İstimlak Müdürü Ali Rıza Tekin’in de aralarında bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.
Operasyon kapsamında Kavacık’taki Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding binasında ve İstanbul Otogarı’ndaki Metro Turizm’de de arama yapıldı. Bilgisayarların imajlarını alan polisler bazı evraklara da el koydu.
Almanya da soruşturuyor
Alınan bilgiye göre; şüphelilerin, Metro Holding’in bünyesinde bulunan ve borsada faliyet gösteren bazı şirketlere ait hisse senetleriyle oynayarak hasız kazanç elde ettikleri iddia edildi. Alman Hükümeti’nin de bir Alman bankasında bulunan 500 milyon TL için Metro Holding ve sahibi Galip Öztürk hakkında soruşturma başlattığı kaydedildi.
Metro Holding’in sahibi Galip Öztürk’ün zenginleşme kaynağı olduğu öne sürülen uluslararası uyuşturucusu kaçakçısı Hurşit Yavaş tarafından gönderildiği belirtilen bir mektubun da soruşturma doyasına girdiği kaydedildi. Mektupta Galip Öztürk’ün sahibi olduğu servetin kaynağına yönelik bilgilerin bulunduğu ifade edildi.
Kumar cezası
Halen cezaevinde bulunan Galip Öztürk’ten para aldığı ileri sürülen merkez medyadaki bazı isimler ile hakim ve savcıların soruşturma dosyasına girdiği kaydedildi. Kısa bir süre önce kumar oynattığı için para cezasına çarptırılan Talip Öztürk’ün uzun zamandır holdingle ilişkisinin bulunmadığı belirtildi.
Bir süre önce Galip Öztürk’ün yardımcılığı görevine getirilen eski diplomat ve siyasetçi Mehmet Ali Bayar’ın operasyondan önce Amerika’ya gittiği öğrenildi. Soruşturmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a giden bir ihbar mektubunun başlattığı öne sürüldü. Soruşturmaya ilişkin gizlilik kararı alındığı öğrenildi.
Yorum
-
Şirket Haberleri
%60 yükseliş potansiyelli hisse!

UniCredit son yayımladığı raporda bir Türk hissesi için AL önerisinde bulundu...
28.3.2012 - 09:39
UniCredit analistlerinin hazırladığı son raporda Trakya Cam mercek altına alındı. TRKCM hissesi için 4,50 hedef fiyat belirleyen analistler hisse için AL tavsiyesi verdi.
Yorum
-
günaydın arkadaşlar kolay gelsin...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum