Hisse_Trade 9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kenimiç
    haberci
    • 25 Kasım 2009
    • 1140

KAP : BAGFAS BANDIRMA GUBRE FABRIKALARI A.S. / BAGFS [] SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 26.03.2012

KAP : BAGFAS BANDIRMA GUBRE FABRIKALARI A.S. / BAGFS [] SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI 26.03.2012 16:12:07
    SERMAYE ARTIRIMINA ILISKIN YONETIM KURULU KARARI
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : SUSAM SOKAK NO:22 CIHANGIR/ISTANBUL
    TELEFON VE FAKS NO. : 0212-293 08 85 0212-249 97 44
    ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 0212 - 293 08 85
    YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR
    YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR
    YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR
    KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : YOK
    OZET BILGI : BEDELLI SERMAYE ARTTIRIMI

---------------------------------------------------------------------------------------------

YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 26.03.2012
    MEVCUT KAYITLI SERMAYE TAVANI (TL) : 10,000,000
    ARTIRIM ONCESI ODENMIS/CIKARILMIS SERMAYE (TL) : 3,000,000
    ARTIRIM SONRASI ODENMIS/CIKARILMIS SERMAYE (TL) : 9000000,00
    BEDELLI ARTIRIM TUTARI (TL) : 6,000,000
    RUCHAN HAKKI KULLANDIRILAN TUTAR (TL) : 6,000,000
    RUCHAN HAKKI KISITLANAN TUTAR (TL) : 0
    RUCHAN HAKKI KULLANIM ORANI (%) : 200
    RUCHAN HAKKI KULLANDIRMA FIYATI (1 TL NOMINAL DEGERLI BEHER PAY ICIN) (TL) : 1
    RUCHAN HAKLARININ KULLANIMINA ILISKIN KISITLAMA : YOK
    RUCHAN HAKLARININ KISITLANMASI DURUMUNDA BU PAYLARIN SATISINA ILISKIN ACIKLAMA : YOK
    SATILAMAYAN PAYLARIN TAAHHUDUNE ILISKIN ACIKLAMA : YOK
    BEDELSIZ ARTIRIM TUTARI (TL) : 0,00
    TEMETTUDEN (TL) : 0,00
    IC KAYNAKLARDAN (TL) : 0
    IC KAYNAKLARDAN : 0
    BEDELSIZ ARTIRIM ORANI (%) : 0,00
    DEVRALMA YOLUYLA BIRLESME NEDENIYLE ARTIRILACAK TUTAR (TL) : 0,00
    ANA SOZLESME DEGISIKLIGINE ILISKIN BILGI (VARSA) : YOK

SIRKET YONETIM KURULU 26.03.2012 TARIHINDE TOPLANARAK ASAGIDAKI KARARI ALMISTIR;
    2499 SAYILI KANUN HUKUMLERINE GORE KAYITLI SERMAYE SISTEMINI KABUL ETMIS VE SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN 12.10.1990 TARIH VE 779 SAYILI IZNI ILE KAYITLI SERMAYE SISTEMINE GECMIS OLAN SIRKETIN KAYITLI SERMAYE TAVANI 10.000.000 TL (ONMILYON TURK LIRASI )'SI ICINDE, SIRKETIN 3.000.000TL (UCMILYON TURK LIRASI) OLAN CIKARILMIS SERMAYESININ 6.000.000 TL (ALTIMILYON TURK LIRASI) NAKDEN SERMAYE ARTIRIMI YAPILARAK 9.000.000 TL (DOKUZMILYON TURKLIRASI)'NA YUKSELTILMESINE KARARI ALINMISTIR.

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

Yorum

• uluscom
      Yeni üye
      • 23 Eylül 2009
      • 28

Sayın simurg

ŞİŞE ve KCHOL hangisi alım için daha uygundur?

Yorum

• DoppelAgent
        Katılımcı
        • 25 Ocak 2012
        • 151

krdmd hakkinda bir sey söyleyebilir misiniz? Kendi kafamdan girersem simdi hemen düser de
        Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
        Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

uluscom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın simurg

ŞİŞE ve KCHOL hangisi alım için daha uygundur?
          hiç bir zaman, hiç kimse bu forumda alın satın önerisinde bulunmadı. bu gibi tavsiyelerin yasak olduğunu bilmeniz gerekir. alım satım kararı kişinin kendi özgür iradesindedir.
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11731

matas
            mıpaz
            karsn
            egeen
            cemas
            buda benim pörtföy...
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• tredas
              Tecrübeli
              • 15 Mayıs 2008
              • 716

bu da benim portföyüm

EDİP
              EDİP
              EDİP
              EDİP

.......................
              Biz trakyalıyız...
              Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
              arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• kenimiç
                haberci
                • 25 Kasım 2009
                • 1140

KAP : ALTINYAG KOMBINALARI A.S. / ALYAG [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 26.03.2012 16:35:27

KAP : ALTINYAG KOMBINALARI A.S. / ALYAG [] OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 26.03.2012 16:35:27
                OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)

ORTAKLIGIN ADRESI : 10035 SOKAK NO:7 A.O.S.B. CIGLI-IZMIR
                TELEFON VE FAKS NO. : 232 3768451 - 232 3768458
                ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NO.SU : 232 3768451 - 232 3768458
                YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS ACIKLAMA MI? : HAYIR
                OZET BILGI : SIRKETIMIZ BAGLI ORTAKLIGI 'GURTAS TARIM ENERJI YATIRIMLARI SAN.VE TIC.A.S.'NIN BAGLI ORTAKLIGI 'MELTEM ENERJI ELEKTRIK URETIM A.S.' NIN HISSELERININ SATISI HK.

ACIKLANACAK OZEL DURUM/DURUMLAR:
                SIRKETIMIZ BAGLI ORTAKLIGI "GURTAS TARIM ENERJI YATIRIMLARI SAN.VE TIC.A.S.'NIN BAGLI ORTAKLIGI
                "MELTEM ENERJI ELEKTRIK URETIM A.S." NIN HISSELERININ SATISIYLA ILGILI YONETIM KURULU KARARI ASAGIDA VERILMISTIR.

YONETIM KURULUMUZ 26.03.2012 TARIHINDE TOPLANARAK;
                SIRKETIMIZIN SERMAYESININ %87'SINE SAHIP OLDUGU "BUYUKDERE CADDESI NO:87/9 MECIDIYEKOY -ISTANBUL" ADRESINDE MUKIM
                BAGLI ORTAKLIGI "MELTEM ENERJI ELEKTRIK URETIM A.S." NIN HISSELERININ TAMAMININ 3.350.000 EURO BEDELLE SATIN ALMAK ICIN
                "S.I.S. SAYILGAN IPLIK TEKSTIL TURIZM INSAAT SAN.VE TIC.A.S." TARAFINDAN 23.03.2012 TARIHLI YAZILARI ILE VERILEN TEKLIFIN
                DEGERLENDIRILEREK TEKLIF EDILEN TUTARIN CAZIP OLMASI NEDENIYLE,
                MELTEM ENERJI ELEKTRIK URETIM A.S. 'NIN SERMAYESINI TEMSIL EDEN 1.-TL NOMINAL DEGERINDEKI 2.800.000 ADET
                SERMAYESININ SIRKETIMIZE AIT %87 'LIK KISMI OLAN 2.436.000 ADET HISSE PAYININ 2.914.500.-EURO BEDEL ILE SATILMASINA,
                BU KARARIMIZ DOGRULTUSUNDA HISSE DEVIR SOZLESMESININ DUZENLENMESINE, ENERJI PIYASASI DUZENLENME KURUMU'NDAN GEREKLI
                IZINLERIN ALINMASI ICIN ISLEMLERIN BASLATILMASINA VE SATIS BEDELININ DEVIR IZNI ALINMASINI TAKIBEN SIRKETIN DEVIR EDILECEGI TARIH DE
                DIKKATE ALINARAK TAHSILINE OY BIRLIGI ILE KARAR VERILMISTIR.
                YONETIM KURULU

BU HABERIN KAP 'IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK'I TIKLAYINIZ!

Yorum

• uluscom
                  Yeni üye
                  • 23 Eylül 2009
                  • 28

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  hiç bir zaman, hiç kimse bu forumda alın satın önerisinde bulunmadı. bu gibi tavsiyelerin yasak olduğunu bilmeniz gerekir. alım satım kararı kişinin kendi özgür iradesindedir.
                  Yaptığınız uyarı için teşekkürler.

Yorum

• sinterklass
                    Tecrübeli
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 1522

bjkas ve tektu
                    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• kenimiç
                      haberci
                      • 25 Kasım 2009
                      • 1140

ben de matas aldım sonuna yetişebildim 3,35. galiba hisse satışı olmuş ama anlamadım tam olarak ,direnci gidişatı nasıl,beklenti nereye kadar söyleyen olursa çok mutlu olacam.

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

hiç şöyle adam gibi karlı şirket seneti alan varmı herkes uydurk batık şirketleri toplamış.sorsam kimsede bimaş yoktur.adam 380 mlyn kar dedi.500 tanede yeni şube açacağım dedi.kimsede olmadığı için yürüyor zaten
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• ibugra
                          Tecrübeli
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 720

cümleten iyi akşamlar

Yorum

• kenimiç
                            haberci
                            • 25 Kasım 2009
                            • 1140

Abd'de subat ayi konut satislari arz endeksi: 96.5 (beklenti:98 onceki:97)

-matriks-

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11731

iyi akşamlar arakadaşalar
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kenimiç
                                haberci
                                • 25 Kasım 2009
                                • 1140

ben de matas aldım sonuna yetişebildim 3,35. galiba hisse satışı olmuş ama anlamadım tam olarak ,direnci gidişatı nasıl,beklenti nereye kadar söyleyen olursa çok mutlu olacam. simurg hocam ve efekent hocam bakarsanız sevinirim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information