kartn tam çıtırlık olmuş radyolog abiiii..........
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
U HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : BURCELIK VANA SANAYI VE TICARET A.S. / BURVA [] FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI 02.11.2012 17:15:38
FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI
---------------------------------------------------------------------------------------------
|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Ap : Burcelik vana sanayi ve ticaret a.s. / burva [] gelir tablosu 02.11.2012 17:15:38
gelir tablosu
---------------------------------------------------------------------------------------------
gelir tablosu
dipnot referanslari cari donem onceki donem cari donem 3 aylik onceki donem 3 aylik
finansal tablo turu konsolide olmayan konsolide olmayan konsolide olmayan konsolide olmayan
donem 01.01.2012 - 30.09.2012 01.01.2011 - 30.09.2011 01.07.2012 - 30.09.2012 01.07.2011 - 30.09.3011
raporlama birimi tl tl tl tl
surdurulen faaliyetler
satis gelirleri 28 2,662,199 3,420,785 890,961 787,757
satislarin maliyeti (-) 28 -2,896,665 -2,993,008 -1,164,260 -821,725
ticari faaliyetlerden brut kar (zarar) -234,466 427,777 -273,299 -33,968
faiz, ucret, prim, komisyon ve diger gelirler
faiz, ucret, prim, komisyon ve diger giderler (-)
finans sektoru faaliyetlerinden brut kar (zarar)
brut kar/zarar -234,466 427,777 -273,299 -33,968
pazarlama, satis ve dagitim giderleri (-) 29 -349,137 -321,750 -125,789 -83,898
genel yonetim giderleri (-) 29 -579,896 -520,332 -217,354 -154,508
arastirma ve gelistirme giderleri (-) 29 0 0 0 0
diger faaliyet gelirleri 31 155,028 128,723 34,496 56,794
diger faaliyet giderleri (-) 31 -35,860 -67,157 -16,855 -17,291
faaliyet kari/zarari -1,044,331 -352,739 -598,801 -232,871
ozkaynak yontemiyle degerlenen yatirimlarin kar/zararlarindaki paylar
esas faaliyet disi finansal gelirler 32 206,051 33,300 800 7,900
esas faaliyet disi finansal giderler (-) 33 -205,902 -469,484 94,057 -191,524
surdurulen faaliyetler vergi oncesi kari/zarari -1,044,182 -788,923 -692,058 -416,495
surdurulen faaliyetler vergi gelir/gideri 35 21,076 4,300 9,224 -887
- donem vergi gelir/gideri
- ertelenmis vergi gelir/gideri 21,076 4,300 9,224 -887
surdurulen faaliyetler donem kari/zarari -1,023,106 -784,623 -682,834 -417,382
durdurulan faaliyetler
durdurulan faaliyetler vergi sonrasi donem kari/zarari
donem kari/zarari 36 -1,023,106 -784,623 -682,834 -417,382
donem kari/zararinin dagilimi
azinlik paylari
ana ortaklik paylari -1,023,106 -784,623 -682,834 -417,382
hisse basina kazanc -0,2423 -0,18581 -0,1617 -0,09884
seyreltilmis hisse basina kazanc
surdurulen faaliyetlerden hisse basina kazanc -0,2423 -0,18581 -0,1543 -0,09884
surdurulen faaliyetlerden seyreltilmis hisse basina kazanc
kapsamli gelir tablosu
dipnot referanslari cari donem onceki donem cari donem 3 aylik onceki donem 3 aylik
finansal tablo turu konsolide olmayan konsolide olmayan konsolide olmayan konsolide olmayan
donem 01.01.2012 - 30.09.2012 01.01.2011 - 30.09.2011 01.07.2012 - 30.09.2012 01.07.2011 - 30.09.3011
raporlama birimi tl tl tl tl
donem kari/zarari -1,023,106 -784,623 -682,834 -417,382
diger kapsamli gelir
finansal varliklar deger artis fonundaki degisim
duran varliklar deger artis fonundaki degisim
finansal riskten korunma fonundaki degisim
yabanci para cevrim farklarindaki degisim
emeklilik planlarindan aktueryal kazanc ve kayiplar
ozkaynak yontemiyle degerlenen ortakliklarin diger kapsamli gelirlerinden paylar
diger kapsamli gelir kalemlerine iliskin vergi gelir/giderleri
diger kapsamli gelir (vergi sonrasi)
toplam kapsamli gelir -1,023,106 -784,623 -682,834 -417,382
toplam kapsamli gelirin dagilimiMevlana der ki;
Yorum
-
bakalım buva ne tepki verecekMevlana der ki;
Yorum
-
zarar etmiş kesin tavanlar ::::::::::::
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
çok yazdım ben daha dbişe yazmıyom haydi iyi akşamlar size...Mevlana der ki;
Yorum
-
pazar gününe kadar atılan mailler blogdan cevaplanacaktır.
Bear_Bull @BearBull26
grafik gönderimini durdurduğum http://bearbullsistem.blogspot.com bu hafta sonu için açtım.kişi başı 1 hisse seçimine 5 sistemle grafik gönderilecek ++
++ Hisse Grafik isteklerinizi bear-bull@hotmail.com adresinden bekliyorum. Blogtaki etiketlenden ilgili hisseyi takip edebilirsiniz.
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/dobur.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/dnzyo.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/dggyo.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/denta.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/crdfa.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/brisa.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/beyaz.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/alkim.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/banvt.html
http://bearbullsistem.blogspot.com/2012/11/usak.html
sonradan ilave edilmiş grafiklere
En son gönderiden geriye doğru sıralı tüm gönderilerim
başlığı altından ulaşabilirsiniz.
iyi tatiller.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
kahvalti saat 10'00 da kadikoy balon cafe'de ... gelmek isteyen arkadaslar aksama kadar bana yazarsa sevinirim.
Yorum
-
Ya birde tepe tazeleseler ?????????? http://shar.es/cMp3i @bearbull26Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Yorum
-
-
Önce İhlas Finans Kurumu hakkında birkaç bilgi:
İhlas Finans Türkiye’de kurulan ilk faizsiz finans kurumudur ve sahibi İhlas Grubu’ydu.
Bu kurum 2001’de battı ve 88 bin civarı mudinin Başbakanlık Teftiş Kurulu raporuna göre toplam 750 Milyon doları hortumlandı.
Hortumlandı diyorum zira İhlas Finans mudilerinin yüzde 90’ına, diğer batan bankaların mağdurlarına yapıldığı gibi paraları hiçbir zaman geri ödenmedi.
İhlas Finans Kurumu’nun patron olarak en tepedeki ismi Mücahit Ören’di.
Oğul Ören hayatında bir gün bile ilkokula gitmeyen ve diplomayı dışarıdan sınavlara girerek alan, Cemaatine göre İmam-ı Rabbaniden sonra bin yılda gelmiş en büyük evliyadır!
Bin yılın mücedditliğine yakıştırılan Mücahit’in iyi bilinen özelliği ise namaz bile kılmaması ve ABD vatandaşı olmasıdır.
ABD’de gayrımenkulleri olan ve TGRT’de her gün ABD’den bültenler yayınlatan Mücahit, İhlas Finans’a el konulunca tutuklanma korkusu ile birkaç yıl Türkiye’ye hiç uğramadı ve yeni vatanı ABD’de yaşadı.
Gelelim İhlas Finans’ta olanlara:
Yeniçağ’da yazmıştım. İhlas Finans battığında Tayyip Erdoğan beni aramış ve “Sebo söyle Enver Ören’e, parası yenen o garip müminlerin ahı onu boğar” demişti.
Bu sözlerden kısa bir süre sonra Bahçeli sayesinde AKP iktidar ve Tayyip Erdoğan Başbakan oldu.
Peki sonrası mı?
Bunu İhlas Finans’ın ilk kurucu Genel Müdürü ve daha sonra AKP’nin Sanayi Bakanı olan Ali Coşkun’un ağzından sunalım:
“Tayyip bey Başbakan olur olmaz bana, ‘Ali Bey İhlas Finans olayını en iyi bilen sensin. Senden sonra bu kurum battı. Büyük mağduriyetler ve feryatlar var. Kolları sıvayalım ve temizleyelim’ dedi ve ben hazırlıklara başladım. Tam düğmeye basacak iken Tayyip Bey bana Ali Bey dur, İhlas Holding’in sahiplerine dokunamayız zira dışarıdan baskı altındayım dedi ve sorumlular bu şekilde kurtuldu.”
Peki baskı yapan kim miydi?
İhlas Finans için hesap sorulacak denildiği AKP iktidarının ilk günlerinde, dönemin ABD Ankara Büyükelçisi bu kurumu medyaya açık bir şekilde ziyaret ederek açık desteğini ilan etmişti.
Buna paralel olarak aynı tarihte ABD’nin bir önceki Ankara Büyükelçisi olan ve CIA Ortadoğu sorumlusu olarak tanımlanan Mark Grossman da İhlas Grubu’na resmi danışman yapıldı ve borsaya bildirildi ki bu konu o gün büyük gazetelerde haber bile oldu.
Görüyorsunuz, ABD bırakın Türk devletinin yönetimine karışmayı, vatandaşı olan bin yılın en büyük evliyası (!) Mücahit için bile bakın neler yapıyor?
Yarın yapılacak iki seçime dair birkaç satır
Malum yarın hem ABD’de Başkanlık seçimi hem de MHP’de Genel Başkanlık yarışı var.
ABD seçimlerini çok önemsemiyorum zira orada şahıslar değil sistem esastır.
Ha Obama ha Romney hiç fark etmeyecek.
Tamam Romney kazanırsa Tayyip epey zora düşecek lakin ABD’nin misyonu zerre değişmeyecek.
Buna mukabil MHP’deki seçim Türkiye’nin bekası anlamında çok önem arzediyor.
Öyle çünkü Bahçeli kazanırsa Tayyip daha da şımaracak ve kendine muhalif olanlara yaptığı baskıları artıracak.
İlaveten AKP’ye teslimiyeti tescillenen Bahçeli sayesinde Yeni Anayasa çalışmaları hızlanacak ve Büyük Kürdistan’ın kurulması yönünde son adımlar atılacak.
Evet hiç abartmıyorum yarın MHP kongresinde aslında Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü oylanacak!
AKP tahkikat komisyonunun sinsi amacı!
Ne imiş efendim darbeleri araştırıyorlarmış.
Meclis’de kurulan komisyon bunun için imiş!
Bravo Deniz Baykal’a bu tulüatın gerçek gayesini afişe etti.
Amaç belli darbe hikayelerini gündemde tutup AKP’ye yarar sağlamak ve diğer sıcak gündemi örtmek.
Dahası, AKP’ye karşı olanlara darbeci yakıştırmaları ile korku salmak!
En önemlisi bu komisyon aracılığı ile Ergenekon yargılamalarını etkilemek ve Yargıtay sürecinde olan Balyoz’da cezaların onanması için kamuoyu oluşturmak.
Kahredici olan CHP ile MHP mebuslarının bu oyuna gelmesi yani o komisyonda figüranlık yapmalarıdır.
Yakın tarihi bilenler benzer bir girişimi hatırlayacaklardır.
Demokrat Parti ceberutluğa soyunduğu son döneminde malum TBMM’de bir Tahkikat Komisyonu kurmuş ve muhalefet ile basını sindirmeye çalışmıştı.
İşte bugün kurulan komisyon esas itibarı ile onunla aynı misyondadır.
Hasan bey, Hande olayını 28 Şubat ile örtemezsin!
Biz Ankara gazeteciyiz ya, Hasan Celal Güzel’i çok iyi biliriz!
Onun bu aralar her gün sövdüğü Demirel’in önünde bir dönem nasıl iki büklüm olduğunu, 12 Eylül sonrasında ise Kenan Evren’i nasıl kahraman gibi selamladığını ve Turgut Özal’la önce can-dost akabinde ise nasıl can-düşmanı olduğunun ayrıntılarına vakıfız.
Dahası, 28 Şubat’ta sergilediği sözde şövalyeliğin ise imajını yerle bir eden malum Hande Mumcu olayını örtmek maksadı ile demokrasi kahramanlığına soyunmak olduğunu da biliriz.
Söylesenize Hasan Celal Bey, Hande Mumcu Dışişleri’nden niye kovuldu?
Bugün AKP mebusu olan saygıdeğer eşiniz Ülker Güzel hanımefendi sizi niye kapıya koymuştu?
Maksadım sizi üzmek değil ama 28 Şubat üzerinden söyledikleriniz size zarar veriyor. Sizin gibi enerjik ve birikimli biri artık siyaset üstü olmak ve mütefekkir gibi davranmak zorunda!oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Önce İhlas Finans Kurumu hakkında birkaç bilgi:
İhlas Finans Türkiye’de kurulan ilk faizsiz finans kurumudur ve sahibi İhlas Grubu’ydu.
Bu kurum 2001’de battı ve 88 bin civarı mudinin Başbakanlık Teftiş Kurulu raporuna göre toplam 750 Milyon doları hortumlandı.
Hortumlandı diyorum zira İhlas Finans mudilerinin yüzde 90’ına, diğer batan bankaların mağdurlarına yapıldığı gibi paraları hiçbir zaman geri ödenmedi.
İhlas Finans Kurumu’nun patron olarak en tepedeki ismi Mücahit Ören’di.
Oğul Ören hayatında bir gün bile ilkokula gitmeyen ve diplomayı dışarıdan sınavlara girerek alan, Cemaatine göre İmam-ı Rabbaniden sonra bin yılda gelmiş en büyük evliyadır!
Bin yılın mücedditliğine yakıştırılan Mücahit’in iyi bilinen özelliği ise namaz bile kılmaması ve ABD vatandaşı olmasıdır.
ABD’de gayrımenkulleri olan ve TGRT’de her gün ABD’den bültenler yayınlatan Mücahit, İhlas Finans’a el konulunca tutuklanma korkusu ile birkaç yıl Türkiye’ye hiç uğramadı ve yeni vatanı ABD’de yaşadı.
Gelelim İhlas Finans’ta olanlara:
Yeniçağ’da yazmıştım. İhlas Finans battığında Tayyip Erdoğan beni aramış ve “Sebo söyle Enver Ören’e, parası yenen o garip müminlerin ahı onu boğar” demişti.
Bu sözlerden kısa bir süre sonra Bahçeli sayesinde AKP iktidar ve Tayyip Erdoğan Başbakan oldu.
Peki sonrası mı?
Bunu İhlas Finans’ın ilk kurucu Genel Müdürü ve daha sonra AKP’nin Sanayi Bakanı olan Ali Coşkun’un ağzından sunalım:
“Tayyip bey Başbakan olur olmaz bana, ‘Ali Bey İhlas Finans olayını en iyi bilen sensin. Senden sonra bu kurum battı. Büyük mağduriyetler ve feryatlar var. Kolları sıvayalım ve temizleyelim’ dedi ve ben hazırlıklara başladım. Tam düğmeye basacak iken Tayyip Bey bana Ali Bey dur, İhlas Holding’in sahiplerine dokunamayız zira dışarıdan baskı altındayım dedi ve sorumlular bu şekilde kurtuldu.”
Peki baskı yapan kim miydi?
İhlas Finans için hesap sorulacak denildiği AKP iktidarının ilk günlerinde, dönemin ABD Ankara Büyükelçisi bu kurumu medyaya açık bir şekilde ziyaret ederek açık desteğini ilan etmişti.
Buna paralel olarak aynı tarihte ABD’nin bir önceki Ankara Büyükelçisi olan ve CIA Ortadoğu sorumlusu olarak tanımlanan Mark Grossman da İhlas Grubu’na resmi danışman yapıldı ve borsaya bildirildi ki bu konu o gün büyük gazetelerde haber bile oldu.
Görüyorsunuz, ABD bırakın Türk devletinin yönetimine karışmayı, vatandaşı olan bin yılın en büyük evliyası (!) Mücahit için bile bakın neler yapıyor?
Yarın yapılacak iki seçime dair birkaç satır
Malum yarın hem ABD’de Başkanlık seçimi hem de MHP’de Genel Başkanlık yarışı var.
ABD seçimlerini çok önemsemiyorum zira orada şahıslar değil sistem esastır.
Ha Obama ha Romney hiç fark etmeyecek.
Tamam Romney kazanırsa Tayyip epey zora düşecek lakin ABD’nin misyonu zerre değişmeyecek.
Buna mukabil MHP’deki seçim Türkiye’nin bekası anlamında çok önem arzediyor.
Öyle çünkü Bahçeli kazanırsa Tayyip daha da şımaracak ve kendine muhalif olanlara yaptığı baskıları artıracak.
İlaveten AKP’ye teslimiyeti tescillenen Bahçeli sayesinde Yeni Anayasa çalışmaları hızlanacak ve Büyük Kürdistan’ın kurulması yönünde son adımlar atılacak.
Evet hiç abartmıyorum yarın MHP kongresinde aslında Türkiye’nin birliği ve bütünlüğü oylanacak!
AKP tahkikat komisyonunun sinsi amacı!
Ne imiş efendim darbeleri araştırıyorlarmış.
Meclis’de kurulan komisyon bunun için imiş!
Bravo Deniz Baykal’a bu tulüatın gerçek gayesini afişe etti.
Amaç belli darbe hikayelerini gündemde tutup AKP’ye yarar sağlamak ve diğer sıcak gündemi örtmek.
Dahası, AKP’ye karşı olanlara darbeci yakıştırmaları ile korku salmak!
En önemlisi bu komisyon aracılığı ile Ergenekon yargılamalarını etkilemek ve Yargıtay sürecinde olan Balyoz’da cezaların onanması için kamuoyu oluşturmak.
Kahredici olan CHP ile MHP mebuslarının bu oyuna gelmesi yani o komisyonda figüranlık yapmalarıdır.
Yakın tarihi bilenler benzer bir girişimi hatırlayacaklardır.
Demokrat Parti ceberutluğa soyunduğu son döneminde malum TBMM’de bir Tahkikat Komisyonu kurmuş ve muhalefet ile basını sindirmeye çalışmıştı.
İşte bugün kurulan komisyon esas itibarı ile onunla aynı misyondadır.
Hasan bey, Hande olayını 28 Şubat ile örtemezsin!
Biz Ankara gazeteciyiz ya, Hasan Celal Güzel’i çok iyi biliriz!
Onun bu aralar her gün sövdüğü Demirel’in önünde bir dönem nasıl iki büklüm olduğunu, 12 Eylül sonrasında ise Kenan Evren’i nasıl kahraman gibi selamladığını ve Turgut Özal’la önce can-dost akabinde ise nasıl can-düşmanı olduğunun ayrıntılarına vakıfız.
Dahası, 28 Şubat’ta sergilediği sözde şövalyeliğin ise imajını yerle bir eden malum Hande Mumcu olayını örtmek maksadı ile demokrasi kahramanlığına soyunmak olduğunu da biliriz.
Söylesenize Hasan Celal Bey, Hande Mumcu Dışişleri’nden niye kovuldu?
Bugün AKP mebusu olan saygıdeğer eşiniz Ülker Güzel hanımefendi sizi niye kapıya koymuştu?
Maksadım sizi üzmek değil ama 28 Şubat üzerinden söyledikleriniz size zarar veriyor. Sizin gibi enerjik ve birikimli biri artık siyaset üstü olmak ve mütefekkir gibi davranmak zorunda!oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum