radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi şimdiki zamanda bizi oralara almıyolar artıkkkk elimizde türk bayrağı heç inmiyor belkim ondandır......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
eline taş sopa bide molotof kokteyl neyim bişeler al belkim öle alırlarBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ahada poku yedik brisayı basıyolar ........Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hele bide biji bibiji dedimmiydi hiç dayanamıyolar.davul zurnayla karşılıyolar valla
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
brısada kendimce 4.78 stop belirledim .Mevlana der ki;
Yorum
-
konya ve kartn da ya korkutup yukarı bascaklar yada gerisini demeyim ....Mevlana der ki;
Yorum
-
4,77 ye veren sizsiniz o zamanGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrısada kendimce 4.78 stop belirledim .
Yorum
-
brisa alacak gibi biraz sabır sanki ytd değil emmeBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ne aldıysam verdiler ne sattıysam aldılar ne iştir bu diyorum ya bahtsız bedevi formasyonu bu diyeBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
güko sattı diye yazıyo mu orda ::::::::romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4,77 ye veren sizsiniz o zaman
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
satan kurum GUKYO okudum.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko sattı diye yazıyo mu orda ::::::::
))))))))
Yorum
Yorum